Prima pagină » Salut! Eu sunt Intego. Endodonție integrată.

Salut! Eu sunt Intego. Endodonție integrată.

by admin

Datorită funcțiilor integrate de endodonție și prevenirea infecțiilor, Intego oferă fluxuri de lucru mai simple și pacienți mai fericiți. Funcția integrată de prevenire a infecțiilor economisește timp, protejează și liniștește pacienții. Integrarea Sidexis 4 înseamnă că puteți afișa imagini radiologice sau alte suporturi media pe ecran pentru o comunicare transparentă și un stres redus pentru pacient. Dispozitivul de localizare a apexului asigură un tratament endodontic mai sigur și mai precis. În plus, Intego este fabricat 100% în Germania din materiale premium.

Endodonție integrată

„Diversele sisteme integrate simplifică pregătirea zonelor de tratament, de exemplu, a implantului sau a zonei de tratament endodontic. Acestea reduc la minimum durata tratamentului și simplifică toate protocoalele de pregătire. Beneficiul real îl constituie economia de timp.”

Dr. Stefano Lombardo, Italia

Intego vă oferă opțiuni integrate pentru tratamentele endodontice

 • ApexLocator-ul poate fi integrat direct pe EasyTouch: Veți beneficia astfel de controlul permanent al adâncimii de lucru în timpul tratamentelor endodontice și veți reduce expunerea X-Ray.
 • Controlul integrat al cuplului de torsiune: Viteza și cuplul de torsiune sunt reglabile, iar motorul se oprește automat atunci când se atinge cuplul de torsiune maxim setat. Rezultatul? Siguranță și un flux de lucru fără probleme în timpul unui tratament endodontic.

Prevenirea infecțiilor – garantarea siguranței este simplă


Intego Pro este livrat cu un sistem integrat de dezinfectare care asigură procese de igienizare sigure si simple. Sistemul scutește echipa din cabinet de efort prin procese inteligente automate de clătire și curățare, evitând contaminarea încrucișată datorită funcționării hands-free încă de la început.

 • Adaptoare de igienizare incorporate: Pentru curățarea și clătirea periodică a căilor de apă, puteți să introduceți pur și simplu furtunurile instrumentelor în adaptoarele de igienizare încorporate.
 • Dezinfectare continuă: Sistemul integrat distribuie automat cantitatea potrivită de dezinfectant Dentosept în apa tehnologică a scaunului stomatologic, astfel încât nivelurile de bacterii din apa de tratament să rămână întotdeauna cât mai scăzute posibil.
 • Piese detașabile: Toate componentele-cheie pentru igienă, precum mânerele lămpii LEDview Plus sau tăvile sunt detașabile și pot fi dezinfectate și/sau sterilizate termic, îmbunătățind protecția împotriva contaminării încrucișate.

Intego. Confort impresionant pentru pacienți.

 • Tetieră cu articulație dublă : Reglare rapidă și flexibilă pentru orice tip de tratament precum și în funcție de înălțimea pacientului
 • Tapițerie Premium / Lounge: Tapițeria de calitate superioară asigură confortul pacientului, chiar și în timpul tratamentelor de lungă durată
 • Funcția ErgoMotion: Înclinația spătarului corespunde mișcării coloanei vertebrale a pacientului pentru a preveni efectele de întindere sau de comprimare.
 • Cotierele : pacienții își pot așeza brațele confortabil.
 • Sistem de ridicare: Mecanismul unic de ridicare a fotoliului deplasează ușor pacienții în poziția corectă.
 • Suport pentru picioare Vario: Suportul pentru picioare Vario furnizat împreună cu tapițeria Premium poate fi extins ușor pentru o poziționare ergonomică a pacienților foarte înalți.

Descoperiți mai multe despre Intego.
Click aici!

Articole Similare