Actualități Stomatologice 94 / iunie 2022

Data: iunie 14, 2022

CUPRINS:

THE BUSINESS OF DENTISTRY
KEY PERFORMANCE INDICATORS
Indicatori cheie de performanță: urmăriți cifrele pentru a vă dezvolta afacerea

SPECIAL REPORT
BONDING STRATEGY
Cât de fiabilă este strategia de utilizare a adezivilor universali? Partea a II-a

REVIEW
ENDODONTICS PROCEDURES
Proceduri endodontice regenerative: managementul dinților permanenți imaturi necrotici

DIGITAL DENTISTRY
FULL-MOUTH RESTORATION
Abordarea sistematică a unui caz de reabilitare completă utilizând un flux de lucru digital și izolarea adecvată

KOIS CENTER CASE
FACIALLY DRIVEN TREATMENT
Maximizarea esteticii, păstrând structura osoasă și dentară la un pacient adult tânăr, prin utilizarea tehnologiei digitale

PRACTICAL APPLICATION
ENDODONTIC ACCESS
Prevenirea fracturilor ceramice în timpul tratamentului endodontic

CONTINUING EDUCATION
LOCAL ANESTHETICS
Nivelul următor în anestezia dentară: patru strategii de considerat

CLINICAL TECHNIQUE
DIGITALLY DESIGNED OVATE PONTIC
Ponticul proiectat digital ca o procedură previzibilă pentru a îmbunătăți acuratețea, igiena și estetica

ESSENTIAL
ORTHODONTIC / ORTHOGNATHIC CASES
Ghid pentru evaluarea ortodontică și pregătirea pacienților pentru chirurgie ortognată

EVENIMENTE
The 6th MEGAGEN EUROPEAN SCIENTIFIC MEETING in Bucharest, 16-17 September 2022. Failure & Complications. Cutting-Edge Solutions.
DENTA revine în toamnă, între 14-16 Octombrie 2022 în București la Complexul Expozițional Romexpo. Manifestări conexe științifice și expoziție internațională de anvergură.

OPORTUNITĂȚI
Grupul multidisciplinar CILAÉ SANTÉ din FRANȚA angajează medici stomatologi practicieni și specialiști. Sunt oferite condiții avantajoase!

INDEX PROMO

A STRAUMANN GROUP BRAND
CLEARCORRECT – gutiere din SUA fondate de către medici, dintr-un material optimizat și rezistent, cu raport preț/performanță avantajos și suport de top. Transparent, simplu, prietenos!

CHRIS TEHNODENT
Laboratorul Calității din 1992, cu comenzi din toată țara.

DENTAL MALL
NOU! TOPIGEL CU 20% BENZOCAINĂ – gel anestezic topic dentar cu indicații multiple. Fără absorbție sistemică, doar 15 secunde până la instalarea efectului și durează 10-15 minute. Permite până la 4 aplicări pe zi la adulți și copii peste 6 ani. Indicații speciale pentru copii între 2-6 ani și vârstnici.

DENTOTAL PROTECT
• DR. PROTECT – calitate premium la un preț corect! Unit dentar; autoclav clasa B cu imprimantă integrată; aparat de sigilare pungi; distilator apă; consumabile.
• ZETA HYGIENE de la Zhermack – gamă completă de produse de curățare, dezinfectare și sterilizare pentru o protecție împotriva infecțiilor încrucișate, siguranță și protecție maxime!

DENTSPLY SIRONA
• PRIMESCAN, MADE BY YOU – scanner performant, acum de două ori mai rapid! Câmp vizual mare, încălzire automată, lentilă dinamică, senzor Smart Pixel, balansare echilibrată.
• DS PRIMETAPER™ – implant cu design inovator pentru combinația perfectă dintre formă și funcționalitate imediată indiferent de densitatea osoasă. Permite și fluxuri digitale intuitive.

EMS ELVEȚIA
SAVE OUR SMILE prin utilizarea doar a originalelor: instrumentul PIEZON® PS și pudra AIRFLOW® PLUS.

GC
INITIAL™ LiSi Block și G-CEM ONE™: perechea perfectă!

GSK HEALTH PARTNER
• PARODONTAX – ajută la oprirea efectului domino al afecțiunii gingivale. Cu 67% sare minerală și gust îmbunătățit. Acum și de 4 ori mai eficientă contra sângerărilor gingivale!
• SENSODYNE – reparare în profunzime și protecție zilnică pentru dinții sensibili, prin periaj de două ori pe zi.

KULZER
• GLUMA DESENSITIZER – o singură picătură este suficientă pentru prevenirea și tratarea hipersensibilității unui dinte. Mai mult câștig, mai puțină durere!
• CHARISMA ONE SHADE: o singură soluție compozită pentru cazurile zilnice de restaurare, cu o manipulare facilă și rezistență pe termen lung.

MEDICA M3
• RIVA STAR și RIVA STAR AQUA de la SDI – următoarea generație de sisteme Silver Diamine Fluoride pentru stoparea cariilor.
• ADMETEC | ergo 10x – mărimea contează! Lupe stomatologice TTL (înclinate la 45º) pentru confort și precizie, asigurând o poziție corectă ergonomic.
• VACUCLAVE® – cel mai mare autoclav mic de la Melag! Încărcare până la 25 kg de instrumentar, cu spațiu de până la 46 cm lungime, în doar 12 minute!
• GREEN 16 VATECH cu digital 4-în-1: pano, ceph, CBCT, model. Soluție avansată de imagistică. La Praga, între 24-26 iunie, o ocazie să vă bucurați de experiența vatech!

MEGAGEN
• ANYRIDGE – singurul implant din România certificat 5 ani consecutiv cu „Trusted quality AWARD 2017-2021” pentru implantul cu cea mai pură suprafață!
• XPEED Blue – un tratament unic al implanturilor Megagen deoarece suprafața SLA este neutralizată prin îndepărtarea completă a reziduurilor acide.

ND MEDHEALTH
• PERIUȚE DE DINȚI ecologice, ergonomice, profesionale de la Intermed. Aderență optimă pe dinte, cap pentru periaj compact cu fibre rotunjite și densitate ridicată. Plus cu 40% mai ușoare!
• CHLORHEXIL – soluție și gel pentru protecția eficientă a sănătății orale. O combinație unică de clorhexidină și plante medicinale. Fără alcool!

SITEA
OSSEOGUARD – noile membrane nerezorbabile de la Zimmer, în 15 forme diferite pentru toate necesitățile clinice! Impermeabile la migrarea bacteriilor. Pot fi expuse intenționat.

TERRA DENT
LUXATEMP STAR – excepțional de estetic pentru coroane și punți provizorii, dar de durată! Stabilitate cromatică, fluorescență naturală, risc redus de fracturare, duritate finală în 5 minute.

VDW
BIOCERAMIC SEALER – obturații radiculare precise cu VDW.1SEAL™. Un sigilant bicompatibil, stabil dimensional în timp, cu efect antimicrobian dovedit prin pH ≥12.

VISIODENT
Centre performante de IMAGISTICĂ DENTARĂ COMPLETĂ în București (Piața Dorobanți, Domenii, Vitan, Militari) și Râmnicu Vâlcea pentru radiografii dentare digitale, CBCT și Ortho Studio.

VITA
VITABLOCS dovedite clinic din 1985 – compatibile cu toate sistemele CAM uzuale, pentru restaurări fără compromisuri. Sunt printre cele mai estetice și versatile materiale CAD/CAM!

VOCO
RETRACTION PASTE – canulă subțire cu vârf flexibil pentru o aplicare ușoară direct în sulcus și vâscozitate variabilă. „Firul” din unidoză – un produs curat pentru o bună vizibilitate!

W&H since 1890
PIEZOMED CLASSIC – tehnologie ultrasonică pentru chirurgia orală. Acum ofertă de vară cu 27% reducere! Distribuitori: Medica M3, Poka, HTP Medical, Sitea, ARDS Implants.