Prima pagină » VITABLOCS TriLuxe forte în nuanțe noi: și mai multă luminozitate pentru un zâmbet radiant!

VITABLOCS TriLuxe forte în nuanțe noi: și mai multă luminozitate pentru un zâmbet radiant!

by admin
Graphical user interface, text, application Description automatically generated

Utilizatorii noștri știu cel mai bine ce așteptări au pacienții de la corecturile estetice de culoare şi de formă: un zâmbet cu dinți strălucitori, cu aspect natural, care poate fi obținut într-o singură ședință. Acum, VITA poate satisface această nevoie, prin extinderea gamei VITABLOCS TriLuxe forte pentru a include nuanțele luminoase 0M1 și 1M1.

Degrade natural pentru reconstrucții rapide și estetice

Cu un degrade fin nuanțat, blocul ceramic consacrat satisface acum nevoile laboratoarelor și ale cabinetelor dentare. Mai mult ca oricând, acest lucru face din VITABLOCS TriLuxe forte materialul preferat atunci când vine vorba de obținerea unui zâmbet estetic folosind un workflow digital. Odată ce frezarea este finalizată, ceramica feldspat, cu jocul său natural de lumină și culoare, este ușor de finisat, lustruit și plasat folosind adezivul complet, toate acestea fără a fi nevoie de ardere sau glazurare.

Mai multe informații despre obținerea unei estetici de top dovedite clinic pentru un zâmbet radiant sunt disponibile la www.vita-zahnfabrik.com/VITABLOCS.html.

VITA® and other VITA products mentioned are registered trademarks of VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG, Bad Säckingen, Germany.

Articole Similare