Prima pagină » Primescan. Beneficiile unui sistem deschis

Primescan. Beneficiile unui sistem deschis

by admin

Scanerul intraoral Primescan este o soluţie autonomă de amprentare digitală, produsă de Dentsply Sirona, ce redefinește standardele în stomatologia digitală. Acest sistem oferă excelentă acurateţe, viteză și ușurinţă în utilizare, precum și fluxuri de lucru accelerate.

Primescan. Beneficiile unui sistem deschis

Primescan oferă dentiștilor încrederea de a face pasul spre stomatologia digitală cu o abordare deschisă și versatilă, ce aduce oportunităţi de creștere și expansiune.

Deschidere – Primescan este un scaner deschis, compatibil cu orice software de laborator, pentru integrare eficientă și fluidă cu orice flux de lucru CAD/CAM, ceea ce crește eficienţa cabinetului și conexiunea cu laboratoarele indiferent de software-ul utilizat.

Versatilitate – Primescan este scanerul care satisface orice nevoie digitală, deoarece susţine o gamă largă de fluxuri de lucru și asigură investiţia ulterioară în unele noi.

Încredere – Primescan este unul dintre cele mai precise scanere de pe piaţă, beneficiind de cea mai bună tehnologie patentată de scanare.

Primescan este punctul perfect de pornire în stomatologia digitală, oferind libertate în conceperea fluxurilor de lucru. Ușor de folosit, scanerul permite dentiștilor să-și extindă gama de opţiuni terapeutice în zonele de restaurare, ortodonţie, implantologie și sleep apnea.

Primescan. Tehnologie inovatoare.

Primescan este optimizat continuu, în sensul creșterii performanţei și extinderii domeniului de aplicare. La momentul actual, este singurul scaner intraoral validat pentru suprastructuri de tip Atlantis, pentru restaurări totale de arcadă cu implanturi fixe*. Dentiștii pot acum să monteze punți susținute pe implanturi, ceea ce deschide noi posibilităţi de fluxuri de lucru.

Primescan permite dentiștilor să scaneze întregul maxilar în mai puţin de un minut. 98% dintre medicii care folosesc Primescan sunt mulţumiţi de viteza de scanare.

Funcţionalităţile specifice includ un câmp vizual mai larg, o rezoluţie mare a senzorului Smart Pixel și analiză patentată de contrast de frecvenţă înaltă. De asemenea, includ eliminarea în timp real a artefactelor, scanarea la unghiuri superficiale (>5°) și scanarea materialelor lucioase. Primescan are acurateţe pe toate suprafeţele dentare și chiar în absenţa dinţilor. Oferă claritate perfectă la adâncimi de până la 20 mm, fiind ușor de implementat în cabinet, fără a fi nevoie de abilităţi speciale. Acurateţea remarcabilă și calitatea fiabilă indiferent de indicaţie sau de materiale, îl fac potrivit pentru orice restaurare.

Primescan a fost dezvoltat ţinând cont de conceptul de igienă orală completă, care depășește recomandările minime, fiind omologat ca dispozitiv medical pentru cabinet.

Dezvoltarea continuă a practicii Stomatologice cu Primescan

Fără îndoială, Primescan depășește așteptările tuturor – dentiști, laboratoare și pacienţi.

Pentru dentiști, Primescan reprezintă calea de intrare dar și extinderea pe termen lung către noi proceduri. Pentru laboratoare, Primescan înseamnă relaţii mai bune cu partenerii prin conexiuni deschise și rapide în vederea indicaţiilor și integrare mai ușoară a fluxurilor de lucru. În final, pacienţii vor avea acces la o gamă mai largă de tratamente dentare iar experiența stomatologică va fi cu mult îmbunătățită.

Cu Primescan, dentiștii își pot duce cabinetul la următorul nivel, performanțele scanerului permițându-le medicilor să facă pasul spre stomatologia digitală într-un mod liber.

Primescan este scanerul care răspunde tuturor nevoilor digitale ale dentiștilor, caracterizat de eficienţă, viteză și utilitate crescute. Poziția de lider de piaţă în inovarea stomatologică a Dentsply Sirona, oferă medicilor încredere pentru alegerea Primescan ca scaner pentru amprente digitale, alegere susţinută de excelenţă.

ACUM: Campania de testare a scanerelor intraorale vă oferă posibilitatea de a vă convinge de soluțiile de scanare de la Dentsply Sirona !

Înscrieți-vă în campanie iar un reprezentant Dentsply Sirona va veni în cabinetul dvs. cu oricare dintre cele două scanere – Omnicam sau Primescan. Astfel, veți avea posibilitatea să testați ce înseamnă scanarea intraorală și stomatologia digitală chiar în cabinetul dvs..

Înscrieți-vă acum

*Validat pentru maxilare edentate parţial sau total, pe baza referinţelor Atlantis IO FLO-S.

Articole Similare