Prima pagină » Fluxul de lucru digital începe cu o scanare. Bucurați-vă de satisfacție deplină!

Fluxul de lucru digital începe cu o scanare. Bucurați-vă de satisfacție deplină!

by admin

BUCURAȚI-VĂ DE SCANARE!

Oricare dintre scanerele intra-orale de la Dentsply Sirona – Omnicam sau Primescan – reprezintă soluția ideală pentru a păși în lumea stomatologiei digitale. Cu Omnicam sau Primescan veți fi siguri că ați făcut o alegere excelentă și că veți obține rezultate remarcabile.

SCANERUL INTRA-ORAL PRIMESCAN

Beneficiați de satisfacție deplină

Indiferent cum doriți să lucrați, Primescan vă permite să alegeți procedee de lucru digitale atât în cabinetul stomatologic cât și cu partenerii dumneavoastră preferați pe protetică, implantologie sau ortodonție.

Nu numai designul modern și fluxul de lucru conferă valoare, precizie și performanțe superioare. Beneficiile acestui scanner vă vor uimi cu adevărat.

Igienă. Luați măsuri împotriva infecției

Primescan, scanerul intra-oral omologat ca dispozitiv medical, este cu siguranță un partener pe care vă puteți baza în lupta pentru reducerea riscului de infectare în cabinet. 3 variante diferite de vârfuri de scanare vă garantează că veți îndeplini atât nevoile din cabinetul stomatologic, cât și toate cerințele generale de igienă. Alegeți fie vârfuri de scanare din oțel inoxidabil cu sticlă de safir, fie varianta autoclavabilă. În plus, datorită conceptului Smart Hygiene dezinfectarea este extrem de ușoară și rapidă.

Adâncime și precizie. Ceea ce vezi este ceea ce primești
Noul scaner Primescan vă oferă nu doar un punct nou de vedere, ci un milion:

Noua funcție Smart Pixel Sensor procesează mai mult de 1,000,000 de puncte 3D pe secundă, generând date pentru imagini foto-realiste și foarte precise. De fapt, Primescan este cel mai precis scanner de pe piață. Tehnologia de scanare dinamică în profunzime oferă o claritate perfectă și precizie remarcabilă, chiar și în zone adânci de până la 20mm – un avantaj absolut pentru preparații subgingivale.

Rapiditate. Accelerați procesul de lucru

Tehnologia unică a scanerului Primescan permite procesarea mai rapidă și captarea mai ușoară a datelor la o rezoluție foarte înaltă. Funcția de procesare inteligentă din Primescan oferă posibilitatea scanerului de a interacționa optim cu softul prin transmiterea de date strict necesare pentru procesare. Rezultatul: modele digitale 3D complete afișate imediat, indiferent cât de rapid scanați.

Conectivitate. Sistem deschis – format STL, Exocad

Datorită opțiunilor disponibile la transferul de date validate și deschise, laboratoarele și alte terțe părți pot primi modele digitale de înaltă rezoluție instantaneu. Cu Primescan, aveți libertatea de a alege cel mai bun mod de lucru pentru dumneavoastră și pacienții dumneavoastră.

SCANERUL INTRA-ORAL OMNICAM

Fiabilitate dovedită

Pe lângă noul superstar Primescan, scanerul Omnicam este o alternativă reală. Omnicam este încă unul dintre cele mai mici scanere disponibile. Prin urmare, este deosebit de ușor de manevrat, scanează fără pudră și în culori. Din 2012 și până în prezent, a continuat să impresioneze utilizatorii din întreaga lume și, datorită update-urilor de software continue, scanerul rămâne un produs extrem de actual. Cu mai mult de 7 milioane de scanări pe an, Omnicam este unul dintre cele mai utilizate scanere de pe piață.

Fluxul de lucru digital începe cu o scanare.

Scanerele intra-orale de la Dentsply Sirona stabilesc noi standarde în tehnologia dentară, făcând scanarea mai precisă, mai rapidă și mai ușoară ca niciodată.

AFLAȚI MAI MULTE

Articole Similare