Prima pagină » Oferta scaner intraoral Primescan

Oferta scaner intraoral Primescan

by admin

 

Dentsply Sirona anunță super oferta verii:
Scanerul intraoral Primescan, la cel mai mic preț de până acum!

https://bit.ly/3Qb74XX

Promoția este valabilă pentru comenzile plasate până la 30 Septembrie 2022.

Scanerul intraoral Primescan este o soluţie autonomă de amprentare digitală, produsă de Dentsply Sirona, ce redefinește standardele în stomatologia digitală. Acest sistem oferă excelentă acurateţe, viteză și ușurinţă în utilizare, precum și fluxuri de lucru accelerate.

Primescan. Beneficiile unui sistem deschis

Primescan oferă dentiștilor încrederea de a face pasul spre stomatologia digitală cu o abordare deschisă și versatilă, ce aduce oportunităţi de creștere și expansiune a business-ului.

Deschidere – Primescan este un scaner deschis, compatibil cu orice software de laborator, pentru integrare eficientă și ușoară cu orice flux de lucru CAD/CAM, ceea ce crește productivitatea cabinetului și conexiunea cu laboratoarele indiferent de software-ul utilizat.

Versatilitate – Primescan este scanerul care satisface orice nevoie digitală, deoarece susţine o gamă largă de fluxuri de lucru și asigură investiţia ulterioară în unele noi.

Încredere – Primescan este unul dintre cele mai precise scanere de pe piaţă, beneficiind de cea mai bună tehnologie patentată de scanare.

Primescan este punctul perfect de pornire în stomatologia digitală, oferind libertate în conceperea fluxurilor de lucru. Ușor de folosit, scanerul permite dentiștilor să-și extindă gama de opţiuni terapeutice în zonele de restaurare, ortodonţie, implantologie și sleep apnea.

ACUM:

Dentsply Sirona a pregătit o super ofertă de preț pentru scanerul intraoral Primescan, valabilă până la data de 30.09.2022.

Oferta este valabilă la distribuitorii autorizați Dentsply Sirona:

Dentex Trading | Dentstore | Laboshop | Plurifarm Dent | TEMCO

Articole Similare