Prima pagină » Bifix® Temp pentru cimentare provizorie, pe bază de compozit, cu priză duală. VOCO.

Bifix® Temp pentru cimentare provizorie, pe bază de compozit, cu priză duală. VOCO.

by admin

Material pentru cimentare provizorie, pe bază de compozit, cu priză duală

Bifix Temp combină cea mai simplă aplicabilitate cu o estetică superioară, obţinându-se astfel rezultate vizuale perfecte pentru restaurările temporare. Translucentul şi nuanţa universală asemănătoare dintelui natural se adaptează ideal la restaurările estetice superioare, nu străluceşte din profunzime şi contribuie la aspectul natural al tratamentului restaurator temporar. Datorită straturilor subţiri cu o grosime mai mică de 5μm, restaurările temporare pot fi cimentate printr-o adaptare perfectă şi nu necesită încă o etapă în care se pierde timp pentru finisare.
Polimerizarea duală este facilitată de faptul că materialul este pe bază de compozit. Acesta poate fi aplicat timp de cca 90 secunde iar apoi, în timp de 4 minute se autopolimerizează. Utilizarea unei lumini de polimerizare poate scurta timpul de priză, oferind astfel flexibilitate medicului dentist. Pentru îndepărtarea excesului de material, poate fi folosită aici aşa numita tehnică de „polimerizare parţială”, însemnând că orice surplus de material poate fi uşor îndepărtat printr-o expunere scurtă la lumina de polimerizare, ce determină materialul să devină elastic.
Orice reziduu de material va fi foarte vizibil şi uşor de îndepărtat, datorită nuanţei universale ce contrastează puternic cu gingia. Seringa demonstrată QuickMix, cu capul de amestec tip 9, face aplicarea materialului provizoriu foarte simplă, datorită componentelor care se mixează automat în procesul de eliberare a materialului. În acest fel, erorile referitoare la dozaj şi amestec, cât şi cele ce pot interveni în timpul amestecului manual, vor fi evitate. Capul scurt are ca efect un nivel scăzut de pierdere a materialului, însemnând ca sunt posibile mai multe aplicări per seringă în comparaţie cu alte produse similare competitive.
Manufacturer:
VOCO GmbH, Anton-Flettner-Straße 1-3
27472 Cuxhaven, Germania
www.voco.com
info@voco.com

Articole Similare