Prima pagină » FinalTouch – material pentru fotopolimerizare. VOCO.

FinalTouch – material pentru fotopolimerizare. VOCO.

by admin

FinalTouch – material fotopolimerizabil

FinalTouch este un material compozit fotopolimerizabil pentru caracterizarea individuală a nuanţelor color a restaurărilor directe şi indirecte din material compozit precum şi pentru mascarea modificărilor de culoare ale substanţei dentare. Se aplică sub, respectiv între straturile de material compozit de umplere ORMOCER®.
Cu FinalTouch, ce poate fi obţinut în cinci culori (alb, albastru, galben, portocaliu şi maro), pot fi corectate în nuanţe naturale particularităţi individuale precum fisuri sau pete albe şi pot fi astfel perfecţionate până la detaliu restaurările.
Cu FinalTouch sunt posibile şi:

  • accentuarea cuspizilor şi fosetelor;
  • imitarea zonelor translucide ale smalţului dentar şi a zonelor opalescente;
  • accentuarea nucleului de dentină;
  • imitarea coloraţiilor zonei coletului dintelui sau fisuri ale smalţlui dentar.

Astfel, FinalTouch oferă completarea perfectă a materialelor compozite VOCO, cum ar fi GrandioSO, Amaris sau Admira Fusion.
FinalTouch poate fi folosit atât în timpul realizării umplerii cât şi ulterior, pe materialul deja polimerizat, în cabinetul dentar cât şi în laborator. Structura fină a materialului şi consistenţa omogenă permit o manipulare optimă.
În plus, FinalTouch prezintă o toleranţă relativ ridicată a grosimii straturilor care, pentru culoarea „maro” este max 0,3mm, iar pentru toate celelalte culori de 0,5mm.
Deoarece FinalTouch se livrează în seringi NDT® cu canule fine (tip 45), materialul poate fi aplicat foarte precis. FinalTouch poate fi aplicat şi cu o pensulă, o sondă fină sau un instrument subţire pentru canale radiculare. Nuanţe ale diverselor culori se pot obţine prin amestecarea acestora între ele sau prin amestec cu material compozit translucid fluid.
Durata de polimerizare pentru FinalTouch este de numai 20 sec, ceea ce îl face deosebit de adecvat pentru utilizare în cabinet. După priză, se poate acoperi suplimentar cu un material compozit de umplere într-o grosime adecvată.
[hr top]

[hr top]
Producător:
VOCO GmbH
Anton-Flettner-Straße 1-3,
27472 Cuxhaven, Germania
www.voco.com
info@voco.com

Articole Similare