Prima pagină » whiteSKY: Tissue Line & Alveo Line. Analog sau digital, alegerea vă aparține!

whiteSKY: Tissue Line & Alveo Line. Analog sau digital, alegerea vă aparține!

by admin

Testat clinic și științific din 2006.
A doua generație a sistemelor de implant whiteSKY cu design nou îmbunătățit, cu toate avantajele clasicei game whiteSKY.
Succesul științific reiterat.
Selectați dintre forma îngustată sau cea în formă “de lalea”.

PROCES DE FABRICAȚIE DOVEDIT ȘI TERAPIE TESTATĂ CLINIC

În cazul whiteSKY Tissue Line și Alveo Line au fost menținute producția complexă din zirconiul senzațional și tratarea consacrată a suprafețelor. Grație designului unitar, implanturile whiteSKY au o stabilitate foarte ridicată, factor decisiv pentru succesul pe termen lung al whiteSKY. Designul optimizat și protocolul de osteotomie orientat înspre os al implanturilor whiteSKY asigură o stabilitate primară excelentă, premisa pentru restaurarea imediată recomandată.

REZULTATE ȘTIINȚIFICE ȘI CLINICE EXCELENTE

Prima generație de implanturi whiteSKY este unul dintre cele mai bine documentate sisteme de implant din zirconiu. Încă de la început au fost efectuate studii clinice și științifice. Investigațiile histologice au confirmat buna osteointegrare a implanturilor, rezultate confirmate și clinic. Rata de supraviețuire pe termen lung este similară implanturilor din titan. Nivelul osului este stabil pe termen lung, iar aspectul roșu-alb este convingător.

Pentru cea de-a doua generație whiteSKY au fost menținuți factorii de succes care și-au dovedit utilitatea practică și au fost introduse îmbunătățirile dorite de utilizatori.

Prof. Andrea Borgonovo et al au evaluat rata de succes pe o perioadă de 10 ani pentru 26 implanturi din zirconiu whiteSKY unitare din prima generație. Rata de succes a fost de 100%, cu o pierdere medie de os marginal sub 1mm, o adâncime medie de sondare parodontală de 3mm, fără sângerare la sondare. Într-o serie de cazuri s-a obținut o ușoară creștere a osului de <1 mm. Implantele studiate au prezentat rezultate similare sau chiar mai bune în comparație cu cele din titan pe o perioadă lungă de timp.

DOUĂ PROFILURI – ALEGEREA VĂ APARȚINE

Indiferent dacă utilizați forma îngustată sau pe cea “de lalea” din zona sulcusului – ambele oferă condiții optime pentru atașarea țesutului moale, datorită suprafeței din zirconiu bine tolerate, îmbunătățind aspectul și asigurând succesul în timp.

whiteSKY Tissue Line este implantul îngust, elegant, care oferă mult spațiu pentru țesutul dur și moale și, în general, nu trebuie individualizat. De aceea, în fluxul de lucru digital și analog poate fi ușor scanat, respectiv amprentat. Prin procedura standardizată, totul se derulează manual ușor și rapid.

whiteSKY Alveo Line unitar permite la implantare umplerea imediată a alveolei post-extracționale, oferind posibilitatea de a individualiza implantul în funcție de cerințele cazului clinic. În acest caz, utilizați implantul ca un dinte natural în timpul amprentării și al restaurării protetice.

STRUCTURĂ PROTETICĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Structura protetică îmbunătățită facilitează restaurarea complet fără metal, cu zirconiu, disilicat de litiu sau compozit – fără restricții la alegerea materialelor sau la indicații.


bredent group România
B-dul. Mircea Vodă 21D, sector 3, București, 030662
+40 21 224 07 02 / +40 742 583 759
www.bredentgroup.ro
info@bredentgroup.ro


Fig. 1. Examinarea histologică a unui implant whiteSKY (Sursă: Stadlinger et al, IJOMS 2010).
Fig. 2. Vindecare cu whiteSKY Alveo Line la 6 luni postoperator (Sursă: Dr. A. Borgonovo, Milano Italia).

Articol publicat în Actualități Stomatologice nr. 96/nov.2022


 

Articole Similare