Prima pagină » Sărbătorim 35 de ani de la crearea sistemului CEREC! DENTSPLY SIRONA.

Sărbătorim 35 de ani de la crearea sistemului CEREC! DENTSPLY SIRONA.

by admin

Sistemul CEREC a fost dezvoltat de Prof. Mörmann & Dr. Brandestini și lansat în 1985, marcând începutul digitalizării în stomatologie. Cu toate că la început era posibilă doar producerea incrustațiilor și a elementelor unidentare, astăzi vorbim despre o varietate foarte mare de indicații, inclusiv în domenii precum implantologie și ortodonție.

Cu sistemul integrat CEREC, alcătuit din CEREC Primescan – scanerul intraoral inovator, CEREC Primemill – noua unitate de frezare, CEREC software, și cuptorul CEREC SpeedFire, putem oferi profesioniștilor în domeniul stomatologiei o tehnologie de ultimă generație, perfect integrată și care asigură o multiutudine de fluxuri de lucru.

CEREC Primescan – uimitor până la cel mai mic detaliu

Primescan stabilește noi standarde în tehnologia de scanare. Scanarea intraorală este acum mai precisă, rapidă și mai ușoară decât a fost vreodată. Scanerul este ușor de manevrat, imediat disponibil pentru utilizare, și se integrează perfect în procedeul de lucru al oricărui cabinet stomatologic. Inclusiv pacienții beneficiază de performanța superioară a scanerului, procesul de lucru fiind mult mai confortabil.

Datorită tehnologiei de ultimă generație, mai multe informații la o rezoluție foarte înaltă sunt captate și procesate rapid cu o precizie remarcabilă, permițând astfel efectuarea restaurărilor de la cele unidentare la reabilitări totale.

De asemenea, datorită unei conexiuni mai bune, comunicarea dintre cabinetul stomatologic și laborator este mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de scanare!

CEREC Primemill. Excelență cu ușurință

Cu noua mașină de strunjit și frezat, vârf de gamă, automatizată, cu soft intuitiv, perfect integrată cu Primescan, niciun alt moment nu a fost mai potrivit pentru ca sistemul CEREC să își dovedească acurateţea în cabinet.

CEREC Primemill stabilește noi standarde în ceea ce privește ușurinţa de utilizare, făcând integrarea în cabinet foarte simplă. Interfaţa de utilizator interactivă ghidează operatorii pas cu pas de-a lungul procesului de lucru, astfel că puteţi delega fluxul de lucru fără nicio problemă. Unitatea de frezare monitorizează inteligent funcţiile principale și componentele pentru a susţine performanţă continuă.

Noua mașină de strunjit Primemill combină strunjirea umedă și uscată, frezarea umedă cu o gamă variată de materiale, oferindu-vă flexibilitatea și predictibilitatea de care aveţi nevoie astfel încât să le puteţi oferi pacienţilor dumneavoastră cele mai bune tratamente posibile. Având control și calitate obţineţi rezultate cu o predictibilitate excelentă și aspect natural. Observați fiecare aspect al restaurărilor dumneavoastră – de la suprafeţe fine și margini perfecte până la fosete și adaptare extraordinară.

Fiind cea mai rapidă dintre unitățile noastre de frezat din portofoliu, poate strunji o coroană în mai puțin de 5 minute. De asemenea, poate freza ceramica mult mai rapid decât mașinile predecesoare. Rezultatul? Pacienți mulțumiți și productivitate ridicată.

CEREC SpeedFire. Restaurări din zirconiu monolitic într-o singură ședință

CEREC SpeedFire este cel mai mic și mai rapid cuptor de sinterizare de pe piață și poate sinteriza o coroană în 10-15 minute. Procesele de sinterizare și glazurare sunt acum combinate într-un singur dispozitiv.

Tehnologia de inducție permite durate de sinterizare și de ardere de neegalat. În plus, puteți beneficia de avantajele zirconiului monolitic pentru tratamentul în cabinet.

Noul sistem CEREC stabilește noi standarde, astfel încât stomatologii să poată oferi pacienților o combinație de neegalat între tratamentul stomatologic într-o singură vizită și calitatea excelentă. După 35 de ani de optimizare continuă, CEREC oferă profesioniștilor în domeniul stomatologiei opțiunile de care au nevoie pentru a realiza indicații multiple cu încrederea că vor obține rezultate remarcabile.

Articole Similare