Prima pagină » Noul Sistem de implanturi DS PrimeTaper

Noul Sistem de implanturi DS PrimeTaper

by admin

Dentsply Sirona introduce sistemul de implanturi DS PrimeTaper, un nou sistem care include un implant conic modern, opțiuni protetice armonizate, precum și un kit chirurgical și protetic.

Sistemul de implanturi DS PrimeTaper reprezintă combinația perfectă dintre formă și funcționalitate. Cu un design inovator, acest sistem fixează implantul în mod sigur și previzibil, indiferent de densitatea osoasă.

În plus, datorită funcţionalității imediate precum și a fluxurilor de lucru digitale intuitive, aceste implanturi vor completa și accentua componenta estetică a profesiei dumneavoastră.

DS PRIMETAPER™
Reconfigurarea soluţiilor și a fluxurilor de lucru pentru revoluţionarea stomatologiei

De ce să alegeți sistemul de implanturi DS PrimeTaper? Datorită beneficiilor pe care cel mai nou sistem de implanturi de la Dentsply Sirona vi le oferă:


1. Manipulare eficientă și satisfacția pacienților

Implantul este conceput cu atenţie în cele mai mici detalii pentru a vă ajuta să obţineţi cele mai bune rezultate fără ezitări.

Conexiunea bontului EV în poziţie unică vă permite să fixaţi restaurarea Atlantis personalizată mult mai ușor decât în cazul conexiunilor convenţionale. În plus, suntem convinși că am reușit să producem un filet care se ridică la înălţimea abilităţilor dumneavoastră.

2. Integrare perfectă în fluxul de lucru

Veți beneficia de un flux de lucru armonizat și fluid, de la realizarea amprentei până la restaurarea finală.


3. Îngrijire de durată a osului

Datorită caracteristicilor sistemului, de la funcționalitate imediată până la păstrarea osului marginal, osul beneficiază de o îngrijire de durată.


4. Aspect estetic de invidiat

Grație păstrării pe termen lung a osului marginal, veți obține rezultate estetice chiar și în cazul celor mai exigenți pacienți.

5. Simplu și sigur – pentru încredere instantanee

DS PrimeTaper este prevăzut cu design progresiv cu forme variabile ale filetului, concept canelat pronunțat cu capacitate ridicată de tăiere și MicroThread pentru păstrarea osului cortical.

Aceste caracteristici asigură montarea și poziționarea mai rapidă, ușoară și previzibilă a implantului. Procesul intuitiv asigură simplitate, fără a compromite controlul.


6. Compatibilitate cu toate bonturile

DS PrimeTaper are un design unic al interfeței care oferă trei opțiuni diferite de poziționare a bontului/indexare:

  • montare în poziție unică pentru bonturi CAD/CAM Atlantis specifice pacienților
  • indexare în șase poziții a bonturilor prefabricate
  • amplasare în orice poziție rotațională pentru bonturi neindexate

Profitați de experiența noastră în materie de abordare a osului

Suprafața OsseoSpeed utilizată pentru DS PrimeTaper este unică în materie de păstrare a osului marginal, potrivit unei meta-analize recente realizate de Dr. Michael Norton. Iată câteva observații notabile:

  • OsseoSpeed oferă o capacitate optimizată de păstrare a osului în comparație cu alte suprafețe premium, demonstrată la controalele efectuate după 1 an și 5 ani
  • OsseoSpeed oferă predictibilitate superioară în comparație cu mărcile concurente

Aflați mai multe despre noul sistem de implanturi DS PrimeTaper precum și despre soluțiile implantologice complete de la Dentsply Sirona.

 

Articole Similare