Prima pagină » IonoStar Molar, ciment ionomer de sticlă pentru obturaţii. VOCO.

IonoStar Molar, ciment ionomer de sticlă pentru obturaţii. VOCO.

by admin

IonoStar® Molar

Noul ciment ionomer de sticlă pentru obturaţii într-o capsulă de aplicare inovatoare

IonoStar Molar este un ciment ionomer de sticlă, recent conceput, în noua capsulă de aplicare VOCO. Materialul se utilizează fără agent de demineralizare şi adeziv şi se evidenţiază mai ales prin consistenţa nelipicioasă şi adaptarea marginală perfectă. IonoStar Molar se poate modela imediat după aplicare, cu priză completă în patru minute. Sensibilitatea postoperatorie este neutralizată de eliberarea persistentă de ioni de fluor. Împreună cu Easy Glaze, lacul de protecţie cu nano-particole pentru sigilarea suprafeţei, IonoStar Molar permite realizarea rapidă şi sigură a unor restaurări atât estetice cât şi durabile.

Formulă nouă pentru a dispune de proprietăţi fizice şi de modelare optime

Ionostar Molar se bazează pe experienţa de decenii a firmei VOCO în dezvoltarea de materiale de ciment ionomer de sticlă, care şi-au dovedit de milioane de ori aplicabilitatea clinică de zi cu zi. Pe baza formulei sale noi, IonoStar Molar dovedeşte caracteristici deosebit de bune şi prezintă o rezistenţă ridicată la presiune şi abraziune. Formula sa nouă asigură bune caracteristici de modelare şi permite modificarea consistenţei materialului până la un anumit grad, prin durata procesului de amestecare cu ajutorul unui mixer de înaltă frecvenţă. Astfel, în funcţie de situaţie, poate fi obţinută o consistenţă mai moale sau mai tare.

Se pretează pentru diverse aplicaţii

IonoStar Molar se pretează ca material de obturaţie a cavităţilor de clasa I ce nu au contact ocluzal, ca material de obturaţie semipermanentă a cavităţilor de clasa I şi a II-a, material de obturaţie a leziunilor coletului, a cavităţilor de clasa a V-a, tratarea cariilor de rădăcină, material de obturaţie a cavităţilor de clasa a III-a, restaurarea dinţilor de lapte, ca material de obturaţie de bază sau liner, pentru reconstrucţia bontului precum şi ca material de obturaţie temporară. IonoStar Molar are astfel utilizări multiple şi asigură reuşita tratamentului în funcţie de indicaţiile adecvate, nu în ultimul rând şi mulţumită manevrabilităţii oferite de utilizarea noii capsule de aplicare VOCO.

Avantajele noii capsule de aplicare VOCO

Noua capsulă de aplicare VOCO se remarcă prin faptul că nu mai este necesar un activator. Capsula se apasă doar pe un suport tare, astfel că pistonul colorat pătrunde în interiorul capsulei. Apoi aceasta se amestecă ca de obicei într-un mixer de înaltă frecvenţă. Înainte de a o aşeza într-un aplicator uzual se trage vârful de aplicare în sus astfel încât materialul este gata de utilizare. Noua formă a capsulei permite accesul mai facil în zonele greu accesibile din cavitatea bucală precum şi în cavităţile mici, în comparaţie cu capsulele convenţionale de aplicare.
Producător: VOCO GmbH, PO Box 767, 27457 Cuxhaven, Germania, www.voco.com

Articole Similare