Prima pagină » CEREC Tessera Blocurile CAD/CAM pentru o estetică remarcabilă și o restaurare perfect similară dintelui

CEREC Tessera Blocurile CAD/CAM pentru o estetică remarcabilă și o restaurare perfect similară dintelui

by admin

CEREC Tessera – Disilicat de litiu avansat

Pentru restaurările indirecte într-o singură ședință, clinicienii s-au obișnuit să facă compromisuri. Eficiență versus estetică. Estetică versus rezistență. Aceste compromisuri conduc la decizii nedorite – de la neutilizarea pigmenților pentru o ardere mai rapidă la complicarea protocoalelor de inventariere și procesare prin păstrarea în stoc a două sau mai multe materiale ale blocurilor.

NOU! Dentsply Sirona vă prezintă CEREC Tessera – blocurile CAD/CAM pentru o estetică remarcabilă și o restaurare perfect similară dintelui.

Un material innovator

Blocurile CEREC Tessera asigură performanțe excepționale pe trei planuri printr-o chimie unică încorporând două structuri de cristal complementare într-o matrice de zirconiu sticlos. Aceste două cristale lucrează împreună pentru a crea o fuziune fără precedent între rezistență și frumusețe într-un singur bloc, îmbunătățind în același timp în mod semnificativ timpul total de procesare.

Disilicat de litiu

Cristalele în formă de bare oferă rezistență în același mod ca armăturile încorporate în ciment. Aceste cristale cresc densitatea materialului, ajutând în același timp la protejarea împotriva propagării fisurilor.

Virgilită

Utilizate în vitroceramică, aceste cristale sunt unice pentru materialul CEREC Tessera. Acestea sunt activate prin procesul de ardere a matricei și adaugă rezistență, contribuind în același timp la estetica remarcabilă ce conferă un aspect de dinți naturali.

Noul CEREC Tessera. Trio-ul perfect: viteză, rezistență și estetică.

#1 Rezistența este caracteristica principală pe care medicii dentiști o caută la un bloc CAD/CAM. Blocurile CEREC Tessera sunt cele mai puternice blocuri din vitroceramică disponibile în prezent pe piață – cu până la 32% mai rezistente – cu rezistență biaxială măsurată la peste 700 MPa.

#2 Estetica este o altă caracteristică importantă pe care clinicienii o caută la un bloc CAD/CAM. Pe lângă rezistența unică pe piață, blocurile CEREC Tessera asigură, de asemenea, o estetică similară dintelui conferită de vitroceramică – o calitate esențială pentru restaurările foarte vizibile.

#3 Rapiditatea. Blocurile CEREC Tessera asigură un timp total de procesare mai scurt, redefinind avantajele procedurilor stomatologice într-o singură ședință.

Testați blocurile CEREC Tessera și descoperiți-le caracteristicile uimitoare.

Înscrieți-vă în campania Tessera Test Drive pentru o demonstrație de utilizare și individualizare în Showroom-ul Dentsply Sirona din București!

Prima etapă a demonstrațiilor se va desfășura în luna Ianuarie.

Vreau să încerc

Articole Similare