Prima pagină » Admira® Fusion / Admira® Fusion x-tra. VOCO.

Admira® Fusion / Admira® Fusion x-tra. VOCO.

by admin

Admira® Fusion / Admira® Fusion x-tra: primul material restaurativ pur ceramic

Cu Admira Fusion, VOCO prezintă primul material restaurativ universal pur ceramic. Acest lucru a fost posibil prin inovaţia de a combina tehnologia nano-hibridă deja certificată, cu cea ORMOCER® elaborată în colaborare cu Institutul Frauenhofer pentru Cercetare în Silicate ISC.
După lansarea la începutul anilor 1999 a primului sistem restaurativ bazat pe ORMOCER®, Admira, şi ulterior, în 2003, a primului compozit nanohibrid Grandio, compania VOCO a continuat cercetările intensive pentru combinarea avantajelor acestor două sisteme restaurative. Astfel că, oxidul de siliciu este compusul chimic de bază al noului compozit nanohibrid ORMOCER® Admira Fusion, nu numai la nivelul particulelor de umplutură ci – şi aceasta reprezintă realizarea inovativă – şi la nivelul matricii organice. Această tehnologie unică pur silicată oferă o serie de avantaje remarcabile cum ar fi faptul că Admira Fusion, prin comparaţie cu alte materiale compozite disponibile pe piaţă, are cea mai redusă contracţie de polimerizare (1.25% din volum) şi, în consecinţă, un stres de contracţie foarte redus.
ORMOCER®ii (Cermică Modificată Organic) utilizaţi în producerea compozitului Admira Fusion îi conferă o mare biocompatibilitate, deoarece nu are în compoziţie monomer clasic care ar putea rămâne nepolimerizat. Compozitul fotopolimerizabil, radioopac, nanohibrid ORMOCER® are 84% din masă conţinut de particule anorganice de umplutură, acoperind un spectru larg de indicaţii ce includ printre altele:

  • obturaţii de clasa I-V;
  • lineri pentru cavităţile de clasa I şi II;
  • reconstrucţia dinţilor anteriori afectaţi traumatic;
  • imobilizarea dinţilor mobili;
  • sigilarea extinsă a fisurilor;
  • reconstituirea bonturilor dentare;
  • fabricarea de inlay-uri compozite.

Stabilitatea coloristică deosebit de înaltă îi conferă un avantaj adiţional permiţându-i o utilizare absolut universală – pentru cele mai înalte cerinţe atât în regiunea anterioară cât şi posterioară. Fiind un material foarte omogen, oferă o manipulare deosebit de facilă şi este compatibil cu toate sistemele adezive convenţionale.
Sistemul restaurativ este completat de Admira Fusio x-tra, care permite aplicarea în straturi cu o grosime de până la 4 mm, asigurând menţinerea aceloraşi proprietăţi fizice. Versiunea rapidă, convinge de asemenea printr-un nivel scăzut de contracţie de polimerizare precum şi prin biocompatibilitatea deosebită. Nuanţa universală U simplifică şi mai mult manipularea, deoarece asigură rezultate estetice în zona posterioară, adaptându-se prin efectul cameleon la ţesuturile dentare învecinate. Admira Fusion şi Admira Fusion x-tra sunt disponibile în seringi rotative precum şi în capsule pentru aplicarea directă.
Producător:
VOCO GmbH, Anton-Flettner-Straße 1-3
27472 Cuxhaven, Germania
www.voco.com
info@voco.com

Articole Similare