Prima pagină » Prophylaxe Set – fluorizare, protejare, îngrijire, sigilare. VOCO.

Prophylaxe Set – fluorizare, protejare, îngrijire, sigilare. VOCO.

by admin

Set profilaxie – fluorizare, protejare, îngrijire, sigilare

Curăţă, sigilează, fluorizează şi îngrijeşte dinţii: în noul set de profilaxie de la VOCO găsiţi pentru prima dată toate produsele relevante pentru îngrijirea dinţilor. Datorită configuraţiei setului, toate preparatele sunt rapid accesibile. În afară de aceasta, setul permite dentiştilor şi asistentelor din cabinete să testeze multe produse diverse şi să-şi facă o impresie despre aplicabilitatea multiplă şi performanţele acestora.
Faceţi cunoştinţă cu CleanJoy, o pastă de curăţare şi polizare cu conţinut de fluor, cu trei niveluri de curăţare şi cu o codificare unică de tip semafor. În afară de aceasta, setul conţine sigilatorul de fisuri Grandio Seal care, datorită proprietăţilor sale excelente, s-a consacrat în special în stomatologia infantilă. VOCO Profluorid Varnish, lacul fluoridic pentru desensibilizare este disponibil în patru variante cu gusturi diferite (pepene, caramele, mentă şi cireşe). Pachetul este completat de preparatele de protecţie dentară Remin Pro cu fluorură şi hidroxilapatită, precum şi, natural, Remin Pro forte cu efect antibacterian obţinut din extract de ghimbir şi curcuma.
Produsele se pot doza unul în raport cu altul, dar sunt adecvate şi pentru utilizarea în profilaxia individuală. Fiecare preparat poate fi comandat separat şi ulterior.
[hr top]

[hr top]
Producător:
VOCO GmbH
Anton-Flettner-Straße 1-3,
27472 Cuxhaven, Germania
www.voco.com
info@voco.com

Articole Similare