Prima pagină » Futurabond® U Single Dose, adeziv universal cu priză duală. VOCO.

Futurabond® U Single Dose, adeziv universal cu priză duală. VOCO.

by admin

Adeziv universal cu priză duală

Futurabond U cu priză duală SingleDose este UNICUL sistem adeziv universal ce poate fi folosit într-o doză de unică folosinţă. În afară de manevrabilitarea incredibil de simplă a SingleDose, noul Futurabond U oferă clinicianului o gamă largă de opţiuni de aplicare, atât în ceea ce priveşte domeniile de utilizare sau selectarea tehnicii de gravare, cât şi a modului de polimerizare. Auto-gravare, gravare selectivă sau gravare totală, Futurabond U permite clinicianului libertatea de a alege tehnica condiţionării în funcţie de situaţia clinică şi modul preferat de lucru.
Aplicat într-un singur strat, creează o legătură strânsă între smalţ şi dentină, asigurând o legătură fără spaţii, durabilă, între ţesutul dentar dur şi materialul de restaurare. În acelaşi timp, oferă o adeziune fermă la diferite materiale, cum ar fi metal, zirconiu sau oxid de aluminiu şi ceramică silicată, nefiind necesar un primer adiţional. Asigură o adeziune puternică în cazurile de polimerizare chimică, Futurabond U fiind ideal pentru cimentarea pivoţilor în canalul radicular.
Futurabond U este total compatibil cu toate compozitele fotopolimerizabile bazate pe metacrilat, cu priză duală sau autopolimerizabile, fiind indicat atât pentru restaurările indirecte, cât şi directe – NU necesită un activator suplimentar pentru polimerizarea duală. În plus, poate fi utilizat pentru desensibilizarea coletelor dentare hipersensibile sau după prepararea cavităţii. Este indicat şi ca lac protector pentru restaurările din ciment ionomer de sticlă.
SingleDose asigură aplicare rapidă şi simplă, erorile de mixare sunt excluse din start, produsul fiind foarte igienic. Futurabond U este disponibil într-un pachet introductiv cu: 20 SingleDose împachetate în blistere; seringă 2 ml cu Vococid; canule aplicatoare; 20 aplicatoare SingleTim. Noul material este prezentat şi în pachete de 50 şi 200 SingleDose. Gelul gravant Vococid, fără picurare, conţine 35% acid fosforic, fiind disponibil pentru prima dată în seturi de câte 5 bucăţi, în noua seringă de 2 ml. Seringa utilizată şi testată de 5 ml este încă valabilă.

Figura 2
Figura 1
Figura 3
Figura 4

Producǎtor:

VOCO GmbH, PO Box 767, 27457 Cuxhaven, Germania, www.voco.com

Articole Similare