Prima pagină » dentalnews.ro | RESTART martie 2021

dentalnews.ro | RESTART martie 2021

by admin
Graphical user interface, text, application, chat or text message Description automatically generated

Editorial publicat în Actualități Stomatologice nr. 89/martie 2021


“…nu ne culcăm pe lauri, ci continuăm să fim la zi cu cerinţele colaboratorilor şi ale publicului nostru, cu scopul unic de a oferi mijloacele necesare unei educaţii continue performante, pentru binele pacienţilor noştri.”
Prof. Adi A. Garfunkel


WEBSITE REDEFINIT & REPROIECTAT

Relansăm dentalnews.ro cu o interfață complet nouă și personalizată pentru o experiență îmbunătățită. Site-ul dentalnews.ro lansat în 2007 este platforma de știință și noutăți din domeniul medicinei dentare ce complementează marca revistei tipărite „Actualități Stomatologice”, cu o tradiție de peste 22 ani. Acum, dentalnews.ro vă oferă mai mult conținut, mai bine organizat, mai prietenos, cu și mai multe noutăți. Secțiunile sunt astfel concepute, încât să regăsiți ușor informațiile de profil.


FOCUS PE CONȚINUT ȘTIINȚIFIC

Am creat o secțiune special dedicată articolelor cu conținut științific, ușor navigabilă. Peste 300 articole sunt structurate în cele două mari categorii (clinice și complementare), în ordinea descrescătoare a anului de publicare. Fiecare categorie este organizată pe specialități (în ordinea alfabetică) pentru o identificare și accesare facilă:

Clinice: Chirurgie, Digital CAD/CAM, Endodonție, Implantologie, Ortodonție, Parodontologie, Pedodonție, Prezentări de caz, Reabilitare protetică, Stomatologie generală.

Complementare: Controlul durerii, Controlul infecției, COVID 19, Imagistică, Laborator, Materiale, Medicină orală, Sănătate orală, Strategii cabinet, Tehnologie.


MAI MULT CONȚINUT

În noua secțiune Produse în Practică sunt grupate cazuri clinice pe care companiile de profil le pun la dispoziție pentru o ghidare corectă a utilizării produselor menționate. În plus, regăsiți și prezentări detaliate ale produselor frecvent folosite în practica curentă, reunite într-un capitol special conceput.

NOUTĂȚI DE PROFIL

Noutăţile şi temele interesante din lumea medicinei dentare româneşti şi internaţionale: evenimente, congrese, cursuri, oferte deosebite, descoperiri, oportunitaţi de afaceri şi liberă practică; toate sunt grupate pe pagina de prezentare, permițând accesarea instant a conținutului.


ARHIVA REVISTEI

De asemenea, edițiile revistei tipărite începând cu 2008 pot fi vizualizate în format „full screen”. În ultimul an, am adăugat și link-uri pe paginile de publicitate, astfel încât accesarea site-urilor respective este la un click distanță.


MAI PRIETENOS

Conținutul poate fi vizualizat adaptat oricărui dispozitiv utilizat pentru accesarea platformei (computer, mobil, tabletă). Navigarea prin meniul principal este simplă, secțiunile amintite fiind completate și de info despre EMC, abonare, evenimente.


Vă așteptăm pe dentalnews.ro

Articole Similare