Prima pagină » De la tabletele cuneiforme la tableta electronică.

De la tabletele cuneiforme la tableta electronică.

by admin

Prof. Adi A. Garfunkel, Fondator & Editor Șef 1999-2018
Editorial publicat în mai 2014, Actualități Stomatologice nr. 62

Join the (r)evolution!
Aplicaţia “Actualităţi Stomatologice by Dental News”

De la tabletele cuneiforme la tableta electronică

Acum 6000 ani î.e.n., pe tablete aproximativ dreptunghiulare din argilă au apărut scrierile primitive cu forme curioase, de “cuie”. În decursul mileniilor, acestea au dat naştere alfabetului modern.

În al doilea mileniu al erei noastre, a apărut o tabletă nouă. Nu din argilă şi nici cu semnele cuneo, ci cu simboluri digitale; dar am numit-o tot “tabletă”. Am învăţat să o utilizăm, şi astăzi, în 2014 vă oferim revista în formatul cel mai actual, cel mai high tech, cel mai modern: aplicaţia Actualităţi Stomatologice by Dental News pentru tablete. Adăugăm aromei tiparului şi atingerii hârtiei un nou mijloc de comunicaţie. S-au descoperit cca două milioane de tablete cuneiforme, noi vă oferim numai una, dar ce avantaje vă prezintă?

Mai multă informaţie: numărul curent al revistei (notificăm în momentul postării) dar şi arhiva recentă a revistei (creaţi-vă librăria personală), noi articole, diferite de cele tipărite, cu aplicabilitate practică imediată (notificare la fiecare postare) precum şi advertoriale cu prezentări ale materialelor utilizate în practică, sau cazuri clinice rezolvate cu tehnicile recomandate de liderii de opinie, statistici, demonstrarea bazată a produselor promovate de distribuitori.

Mai multe noutăţi: anunţuri despre oferte speciale limitate, lansarea unui produs, detalii despre evenimente, congrese, cursuri teoretice şi hands-on, oportunităţi de afaceri şi liberă practică.

În plus, tiparul se extinde în digital: Amplificăm şi diversificăm informaţiile din paginile revistei tipărite. Cum? Postăm link-uri externe, iar prin accesarea acestora beneficiaţi de conţinut multimedia suplimentar cu text, galerii de imagini sau video. Paginile tipărite devin astfel interactive şi, pentru a le identifica rapid şi uşor, le găsiţi notificate în dreptul revistei tipărite.

Prin lansarea aplicaţiei pentru tablete, Actualităţi Stomatologice a devenit, în România, cea mai completă, modernă şi activă platformă de comunicare şi ştiinţă în domeniul stomatologic: ediţia tipărită este dublată de suplimente digitale disponibile pe site-ul revistei, ambele formate fiind promovate prin newsletterele pe care vi le distribuim constant, campaniile de e-mailing prin care comunicăm cu voi altfel, prezenţa pe facebook şi, de acum, aplicaţia pentru tablete, structurată pentru a se adapta vitezei cu care avem nevoie să preluăm informaţiile cele mai relevante profesiei noastre. Comunicăm cu voi direct, vă împărtăşim şi noutăţile companiilor voastre preferate devenite indispensabile practicării stomatologiei moderne.

Să ne bucurăm împreună de noul proiect marca “Actualităţi Stomatologice” devenit realitate şi să-l exploatăm sănătoşi în scopul care ne uneşte şi motivează: mulţumirea pacienţilor noştri, adevăraţii beneficiari.

În print ne reîntâlnim la sfârşitul verii, dar rămânem în legătură digitală continuă!
Cu prietenie, Adi Garfunkel

Articole Similare