Prima pagină » Control Seal, sigilant trasparent cu fluor. VOCO.

Control Seal, sigilant trasparent cu fluor. VOCO.

by admin


Producător:

VOCO GmbH Germania | voco.dental

Distribuitori autorizați VOCO | România:

Dentex Trading;  Dentotal Protect; Dentstore;  Derom Dental International; Medident Exim; Nastimed Serv;  Tehnical Dent;  Tehnodent Poka.

 

Sigilant trasparent cu fluor, cu un grad mare de umplere, fotopolimerizabil

A fost lansat noul sigilant pentru fisuri de la VOCO, un material versatil din mai multe puncte de vedere. Datorită proprietăţilor fizice excelente, Control Seal, un produs cu un grad mare de umplere şi care conţine fluor este cheia contribuţiei în prevenirea activă a cariei, în particular pentru copii şi adolescenţi. O nouă proprietate este transparenţa, care permite controlul continuu al sigilării. Având un conţinut de umplere de 55% din greutate, Control Seal este singurul sigilant de pe piaţă care combină transparenţa cu stabilitatea unui sigilant opac. În plus, transparenţa acestui produs permite utilizarea unor metode de diagnostic bazate pe fluorescenţă laser, astfel încât cariile pot fi diagnosticate şi monitorizate în momentul apariţiei lor sub stratul de sigilant.
Acest material compozit de sigilare a fisurilor, fotopolimerizabil este conceput pentru a sigila şanţurile şi fisurile, suprafeţele de smalţ deteriorate, pentru a acoperi zonele cu predilecţie, de ex. în cursul tratamentelor ortodontice, şi pentru a sigila obturaţiile din compozit sau ciment, formând un strat protector împotriva umidităţii. În plus, Control Seal este folosit şi pentru sigilarea dinţilor deciduali, cât şi pentru sigilarea fisurilor extinse.
Spre deosebire de multe alte materiale sigilante transparente, Control Seal impresionează de asemenea şi prin proprietăţile fizice care includ o bună rezistenţă la compresiune şi o bună rezistenţă la flexie, adăugând un nivelul scăzut de contracţie şi abrazie. Control Seal este disponibil în seringa NDT®, fără picurare, care asigură o administrare simplă şi o curgere uniformă.

Articole Similare