Prima pagină » SKY fast&fixed – sistemul de implanturi ce respectă promisiunea de brand.

SKY fast&fixed – sistemul de implanturi ce respectă promisiunea de brand.

by admin

AFLĂ DESPRE PIONEER IN IMMEDIATE TOUR

Într-o realitate în care lucrurile se desfășoară și sunt determinate de nevoia de rapiditate, stomatologia a trebuit să se adapteze și să ofere proceduri eficiente și accesibile, fapt ce coincide cu dorința medicilor și a pacienților în același timp. Pe de altă parte, evoluția stomatologiei digitale a accelerat drumul către rezultate clinice predictibile, stabile și de durată.

Pacienții solicită în prezent într-un număr din ce în ce mai mare restaurări rapide, imediate și care să răspundă unor cerințe ridicate funcționale și estetice. Într-un domeniu în care informația este la îndemână, pacienții caută stomatologi și sisteme care să îi ajute să își recapete un zâmbet cât mai apropiat de cel natural, cu funcționalitate perfectă, accesibil financiar și, cel mai important… instant. Timpii reduși de tratament sunt benefici deopotrivă și pentru medici, având astfel oportunitatea să crească numărul de tratamente realizate pe zi. În plus, studiile clinice și stiințifice au demonstrat că tratamentele minim invazive care permit restaurarea imediată îmbunătățesc și oseointegrarea.1,2,3

DEZVOLTARE CONTINUĂ CU AJUTORUL MEDICILOR

Tratamentul cu implanturi SKY fast&fixed evoluează constant, grație contribuției comunității științifice, reprezentată în acest caz de implantologi, proteticieni și tehnicieni, ce oferă o perspectivă de 360° asupra operațiilor care implică extracții, implanturi și restaurări imediate cu proteză fixă și care pot fi efectuate în doar o zi, fără a necesita proceduri majore de augmentare. Datorită faptului că implanturile pot fi inserate angulat, utilizarea osului nativ este mult extinsă, iar restaurările beneficiază de un suport biomecanic perfect.

În același timp, utilizând materiale și suprastructurile realizate de bredent, pacientul poate beneficia de lucrarea provizorie în circa două ore după operație, în cazul utilizării unui flux de lucru clasic, sau chiar înainte de operație, în cazul utilizării unui flux de lucru digital.

Tratamentul SKY fast&fixed a fost lansat în 2007 tocmai pentru a răspunde nevoilor medicilor și pacienților de a avea acces la soluții rapide, sigure și de calitate. De asemenea, datorită protocolului standardizat, sistemul este eficient din punct de vedere al costurilor atât pentru pacient, cât și pentru medic, în vreme ce predictibilitatea tratamentului este asigurată de o serie de procese și proceduri care diminuează riscurile de erori, complicații și, în final, de dezamăgire a pacientului.

Circa 80% din cazurile ce necesită o restaurare completă de arcadă pot fi tratate utilizând acest protocol.


„RATA DE SUCCES ESTE DE PESTE 99% IAR AVANTAJELE SUNT ENORME.”

Dr. Burzin Khan (India) implantolog și protetician:

”Ceea ce m-a surprins de la început a fost stabilitatea primară obținută după acest tratament, ca și ușurința cu care îl poți utiliza. De asemenea, întotdeauna mi-am dorit să găsesc și să pot folosi implanturi angulate, iar în momentul în care am încercat SKY fast&fixed am descoperit că biomecanica și componentele sale erau cele mai bune din tot ceea ce utilizasem până atunci. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care am ales ulterior să lucrez exclusiv cu SKY fast&fixed.


Dr. Michael Weiss (Germania), specializat în implantologie:

“Rezultatele clinice obținute cu ajutorul acestui sistem sunt extraordinare, mult mai bune decât în cazul implantării întârziate – nu numai din punct de vedere al satisfacției pacientului, dar și privind tot procesul în ansamblu. În plus, rezultatele clinice după 15 ani sunt extraordinare.
În prezent, 95% din pacienții mei beneficiază de restaurare imediată, iar tratamentul SKY fast&fixed funcționează foarte bine. Rata de succes este de peste 99%, iar avantajele sunt enorme. Soluția este minim invazivă, reușim să păstram țesutul pacientului, iar acesta primește lucrarea provizorie imediat.
Stabilizăm țesuturile moi si tari, papilele, conturul gingival etc. SKY fast&fixed este o soluție câștigătoare atât pentru pacient, cât și pentru medic”.


Prof. Dr. Hakan Özyuvacı (Turcia):

SKY fast&fixed are rezultate foarte bune în ceea ce privește stabilitatea primară, iar pacienții sunt impresionați de încărcarea imediată”.


Dr. Suresh Chohan (UK):

“Ceea ce m-a atras la bredent a fost gama variată și opțiunile de implanturi pe care le oferă – tisulare, la nivelul osului, subcrestale și ultrascurte, ceea ce m-a ajutat să am o soluție pentru orice situație clinică întâlnită. Folosesc acest sistem de implanturi în peste 99,5% dintre cazurile mele. Încă un motiv pentru care îl apreciez este faptul ca are un sistem de protetică simplificat și că poți utiliza aceeași trusă pentru toate tipurile de implanturi.”


PIONEER IN IMMEDIATE TOUR

De peste 15 ani, bredent group promovează protocoale pentru restaurarea imediată și în special pentru conceptul SKY fast&fixed. Anul acesta, pentru a aniversa lansarea acestui sistem și a puncta momente și studii de caz relevante din această perioadă, grupul organizează turul Pioneer in Immediate3 – ce constă într-o serie de conferințe susținute de profesioniști internaționali de top.

ORAȘELE în care sunt organizate astfel de conferințe sunt Budapesta, Sharm el Sheikh, Istanbul, Almaty sau Goa.

Lista de CONFERENȚIARI include doctori și tehnicieni dentari:
Frank Kistler, Steffen Kistler, Stephan Adler, Eugen Ens, Holger Scholz, Sergej Deutsch, Siegmund Doettelmayer & Michael Weiss (Germania)
Emanuel Bratu (România), Florian Obădan & Vasile Băcilă (România)
Pier Paolo Poli (Italia), Giovanni Ghirlanda & Carlo Baroncini (Italia)
Miodrag Šćepanović (Serbia)
Alexandros Manolakis, Meni Chatzinikolaou, Todd Gonidis (Grecia)
Hakan Özyuvaci (Turcia)
Rita Singh & Sanjay Sah (Nepal)
Mikhail Drobyazgo & Alexey Shamrai (Crimeea)

Mai multe INFORMAȚII despre aceste evenimente se regăsesc în pagina dedicată Pioneer in Immediate


DESPRE bredent group ROMÂNIA

bredent group România este filială a principalului producător german de produse de implantologie bredent GmbH & Co.KG. Acesta este prezent pe piața stomatologică internațională de aproape 50 ani, inovând în mod constant și depunând eforturi pentru a găsi soluții adaptabile, sigure și eficiente pentru implanturi și tratamente cu încărcare imediată.

În prezent, grupul oferă multiple produse și servicii pentru medicii stomatologi și tehnicienii dentari, precum implanturi, bonturi, materiale pentru amprente, biomateriale, proteze și echipamente CAD/CAM și multe altele. Produsele și serviciile bredent group sunt disponibile în peste 120 țări. Produsele și serviciile noastre sunt grupate sub cinci arii generale de interes – Regenerare – Implantologie – Protetică – Materiale biologice pentru structuri – Fațete.


Referințe bibliografice:

1Werbelow, L., Weiss, M., & Schramm, A. (2020). Long-term follow-up of full-arch immediate implant-supported restorations in edentulous jaws: a clinical study. International journal of implant dentistry, 6(1), 1-8.
2 Pommer, B., Mailath-Pokorny, G., Haas, R., Busenlechner, D., Fürhauser, R., & Watzek, G. (2014). Patients’ preferences towards minimally invasive treatment alternatives for implant rehabilitation of edentulous jaws. Eur J Oral Implantol, 7(Suppl 2), S91-109.
3 Neugebauer J., Kistler, S., Adler, S., Kistler, F. (2022) 15-Jahre Evolution zur Gewebestabilität angulierter Implantate. Praktische Implantologie und Implantatprothetik, 2, 20-24

Articole Similare