Prima pagină » RETROSPECTIVA UNUI ALTFEL DE EVENIMENT

RETROSPECTIVA UNUI ALTFEL DE EVENIMENT

by admin

O zi care ne-a rămas în minte și suflete

Aniversarea a 25 ani ai revistei la Teatrul Național din București pe 20 aprilie a fost o zi importantă pentru noi toți, cei care ne străduim să facem “Actualități Stomatologice” nu doar mai bună, mai prezentă, mai relevantă, ci în primul rând cât mai aproape de visele fondatorilor: Prof. Adi Garfunkel și Prof. D. Walter Cohen. Ei nu mai sunt azi printre noi dar ușurința, convingerea și bucuria pe care o transmiteau când vorbeau despre acest proiect ne revine mereu în minte.

Tocmai de aceea am ales să ne amintim de începuturile revistei prin știință, prin învățare. A fost într-adevăr o zi densă, cu multă informație extrem de interesantă și utilă pe care Dr. Ion Nicolescu, cu abilitatea practicianului experimentat, a transformat-o încet-încet într-un dialog permanent între lectori și public, accentuând exact acele dileme multi- și interdisciplinare, frecvente în abordarea complexă de astăzi a restaurărilor pe implanturi.

A fost o zi în care am avut timp pentru toate. Am avut timp să ne aducem aminte. Să fim recunoscători Profesorului Nicolae Ganuță, fără de care, în mod absolut și categoric, cei 25 ani ar fi rămas doar un vis, dar și board-ului editorial. Să mulțumim Profesorului Horia Dumitriu care a inițiat și facilitat acordarea creditelor EMC revistei prin Societatea de Parodontologie, oferindu-ne girul științific. Am avut timp să învățam ceva nou într-o zi de odihnă și să ne bucurăm împreună. Să petrecem. Să vorbim. Să ne cunoaștem. Să construim un pic din ziua de mâine. Muncim și ne trudim pentru oameni și încercăm în fiecare zi să facem mai bine pentru pacienții noștri. Și acesta este poate cel mai frumos aspect al meseriei noastre.

20 aprilie a fost una din zilele norocoase în care am putut să ne apropiem un pic de stele, amintindu-ne de oamenii minunați care nu mai sunt printre noi și au urcat acolo, printre ele, și o zi în care ne-am bucurat de STAR-urile de pe scenă care ne luminează drumul în profesie. O zi care ne-a rămas în minte și în suflete, pentru care vă mulțumim VOUĂ, celor care ați fost în sală, și vouă, partenerilor evenimentului: Dentstore, GC, Dentsply Sirona, Visiodent, Sitea, Tokuyama Dental, Elmex, Lanț Dental, Dr. Fischer, Zimmer, Kavo, iRES!

 

Articole Similare