Prima pagină » LIVE | 11 noiembrie 2022: Învață cum să-ți transformi cabinetul într-o afacere de succes.

LIVE | 11 noiembrie 2022: Învață cum să-ți transformi cabinetul într-o afacere de succes.

by admin

ONE DAY DENTAL MBA

Preia controlul afacerii din spatele stomatologiei și generează  creștere financiară și profesională. Transformă-ți cabinetul într-o afacere de succes!

• LIVE: 11 noiembrie 2022
• LOCAȚIE: SIBIU, Sediul Dental Learning

Cabinetul/clinica dentară este o AFACERE care are ca scop furnizarea de servicii de sănătate dentară. Sănătatea FINANCIARĂ a cabinetului/clinicii influențează TOTUL, de la calitatea tratamentelor pe care pacienții tăi le primesc și până la bunăstarea vieții tale personale.
Această conferință îți va oferi instrumentele de BAZĂ care te vor ajuta să CONTROLEZI afacerea din spatele stomatologiei în așa fel încât ea să răspundă VIZIUNII tale medicale.
Această conferință este pentru CEO-ul și LEADER-ul  din spatele medicului dentist.


PENTRU CINE ESTE ACEASTĂ CONFERINȚĂ?

Această conferință se adresează tuturor medicilor ANTREPRENORI care doresc să-și eficientizeze activitatea și să-și descopere resursele ascunse ale cabinetului pentru creștere și dezvoltare.
Este partea de educație care ne-a lipsit în curricula universitară dar de care avem nevoie ca de “oxigen” în fiecare zi de activitate.

Indiferent dacă acum te pregătești să-ți deschizi cabinetul, lucrezi singur în cabinetul tău sau conduci o echipă mai numeroasă, informațiile din această conferință te vor ajuta să-ți organizezi activitatea mai bine și să devii mai eficient, mai productiv, mai profitabil.

Va fi o discuție de la DENTIST la DENTIST în care vei primi SOLUȚII și PROTOCOALE pentru organizarea managerial financiară a activității cabinetului tău.


OBIECTIVE:

La finalul acestei conferințe:
vei înțelege cum să gestionezi toate “personajele” pe care trebuie să le interpretezi în fiecare zi: LEADER, MANAGER, DENTIST fără să intri în ”burnout”
vei cunoaște principalii parametri financiari ai cabinetului tău și modul în care trebuie să-i analizezi în așa fel încât să înțelegi unde te găsești și să poți lua decizii corecte legate de planurile tale de creștere și dezvoltare
vei învăța cum să-ți calculezi ROI (return of investment) și cum să-ți planifici investițiile în așa fel încât nici o tehnologie să nu-ți mai fie inaccesibilă financiar
vei putea să identifici cu ușurință zonele de ”hemoragie financiară” și să acționezi eficient pentru stoparea lor
vei primi 10 indicatori de performanță de pe care nu trebuie să-ți iei privirea nici un moment pentru a putea să-ți crești și să-ți dezvolți afacerea
vei știi cum să reduci costurile și să crești profitul fără să faci nici o concesie de la calitatea stomatologiei pe care vrei să o oferi
vei înțelege cum să-ți plătești angajații și colaboratorii după o formulă avantajoasă pentru toată lumea
vei înțelege cum să-ți organizezi activitatea după criterii de eficiență, productivitate și profitabilitate fără să afectezi calitatea actului tău medical și să faci AGENDA să lucreze pentru tine
vei știi cum să aplici principiul LESS IS MORE în fiecare zi de activitate
vei cunoaște cei 4 PILONI FUNDAMENTALI de care trebuie să ai grijă mai presus de orice: TU- MANAGEMENTUL FINANCIAR (CABINETUL) – MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE (ECHIPA) – PACIENȚII


PROGRAM:

8:30 – 9:00 Welcome Coffee

9:00 – 10:30 | Manager – Leader – Dentist – Persoană. 4 roluri, 1 singur actor.

LEADER – descoperă leaderul din tine! Responsabilitățile leaderului în echipa dentară. Află ce fel de leader ești. Cele 4 priorități ale leadershipului. 10 sfaturi pentru un leadership de 10.
CEO – descoperă managerul din tine. responsabilitățile managerului în cabinetul/clinica dentară. Ciclul managementului. Cele 10 abilități ale managerului de succes.
DENTISTUL  despre el nu vorbim pentru că deja ai diploma care certifică abilitățile tale de dentist. Totuși vom discuta despre întrebarea unică la care trebuie să răspunzi ca dentist pentru a putea merge mai departe.
PERSOANA – adică TU cel din afara cabinetului/clinicii. Surprinzător dar cu tine începe totul. Întrebarea unică la care trebuie să ai un răspuns pentru a declanșa creșterea și dezvoltarea.
PERSONAJUL X – cine este cel de-al 5 -lea personaj de care trebuie să ții cont pentru a avea o afacere de succes?
Cum ORGANIZĂM aceste personaje în așa fel încât să lucreze eficient și productiv, mai ales atunci când toate cele 4 personaje sunt interpretate de o singură persoană?


10:30 – 11:00 Coffee Break – networking

11:00 – 13:00 | Unde sunt banii?

Cele 3 întrebări fundamentale la care trebuie să știi mereu răspunsul: CE se întâmplă cu banii încasați? De CÂȚI bani are nevoie clinica/cabinetul? CUM generez banii de care am nevoie?
TABELUL P & L – formatul pentru dentiști.
Cei 3 termeni pe care e nevoie să-i înțelegem și să-i cunoaștem: Break Even Point – Cost de producție – Oră tehnologică. Pe baza lor vom putea afla unde suntem ACUM și vom putea PLANIFICA unde vrem să ajungem.
Cei 10 INDICATORI de PERFORMANȚĂ la care trebuie să fim în permanență atenți. Ei ne vor ajuta să ne planificăm creșterea și dezvoltarea.


13:00 – 14:30 Lunch Time

14:30 – 16:00 | ECHIPA: nimic nu merge de unul singur.

Structura de personal IDEALĂ a unui cabinet/clinică.
RESPONSABILITĂȚI specifice fiecărei poziții din structura de personal.
Modalități de plată și bonusare a personalului angajat și colaborator.
Alinierea ECHIPEI la planul financiar al cabinetului/clinicii.


16:00 – 16:30 Coffee break

16:30 – 18:00 | La TREABĂ! Să organizăm activitatea pe criterii de productivitate, eficiență și profitabilitate.

Productivitate, eficiență, profitabilitate – să înțelegem TERMENII și modul în care aceștia se aplică în stomatologia de zi cu zi.
Conceptul ”LESS IS MORE”.
AGENDA – instrumentul care TREBUIE să LUCREZE pentru medic și cabinet/clinică.
SOFTWAREUL de gestiune a activității cabinetului/clincii = MUST HAVE! Instrumente software care ajută CEO-ul în analiză și planificare.

18:00 – 18:30 | Q&A – Poze – Diplome de participare


• SCOPUL FINAL: să înveți cum să fii mai productiv dar mai puțin ocupat, adică mai puțin timp în cabinet dar cu încasări mai mari. Descoperă conceptul ”LESS IS MORE” și modul în care acesta poate fi implementat în activitatea ta.
Ai un cod fiscal (indiferent de forma de organizare: SRL, CMI, PFA)? Atunci această conferință este pentru TINE .

VREI SĂ PARTICIPI?

INFO:  https://www.dentallearning.ro/one-day-dental-mba

DETALII și SUPORT:

Corina BĂILĂ – Event Manager
+40 77 33 69 524

 

Articole Similare