Prima pagină » Lideri de opinie de renume mondial vă invită la ImplantoDays 2022!

Lideri de opinie de renume mondial vă invită la ImplantoDays 2022!

by admin

Lideri de opinie de renume mondial vă invită la ImplantoDays 2022!

În perioada 9-11 iunie, în jur de 400 de medici stomatologi din toată țara vor participa, la Poiana Brașov, la Congresul ImplantoDays 2022, aflat la cea de-a șaptea ediție. Obiectivele principale sunt actualizarea cu privire la cele mai recente tehnologii și tehnici în domeniul stomatologiei, precum și schimbul de idei și experiențe.

Punctul principal de atracție îl reprezintă cei 16 speakeri – experți de top, apreciați pe plan mondial, din: Venezuela, Franța, Coreea, Italia, Croația, Chile, Brazilia, Portugalia, Grecia, Israel, Moldova și România. Evenimentul va fi transmis și Live, astfel încât cât mai mulți medici să aibă posibilitatea de a participa.

DR. RICARDO KERN (BRAZILIA) VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA IMPLANTODAYS 2022!

DR. RICARDO KERN are o experiență vastă în plasarea imediată a implanturilor cu temporizare, a prezentat atât programe didactice, cât și ateliere practice de proiectare, conservare și reconstrucție de țesuturi moi la numeroase seminare și congrese.

DR. SNJEZANA POHL (CROAȚIA) VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA IMPLANTODAYS 2022!

DR. SNJEZANA POHL este specialistă în implantologie și parodontologie, membră a AAP și EDA, co-autor și autor a numeroase publicații ce subliniază importanța tehnicilor minim invazive, asistent șef la Departamentul de medicină orală și parodontologie de la Facultatea de Medicină din Rijeka, lector internațional activ.

DR. NELSON PINTO (CHILE) VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA IMPLANTODAYS 2022!

DR. NELSON PINTO este expert de top în regenerarea țesuturilor moi și dure și vindecarea rănilor, lector cu experiență în peste 300 de conferințe și cursuri și dezvoltator al terapiei de regenerare ghidată naturală pentru managementul rănilor cronice cu L-PRF.

DR. CLEOPATRA NACOPOULOS (GRECIA) VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA IMPLANTODAYS 2022!

DR. CLEOPATRA NACOPOULOS participă frecvent la conferințe și cursuri practice, este scriitoare prolifică de lucrări științifice în GBR cu utilizarea P.R.P., P.R.F., LPRF. i-PRF & A-PRF, implanturi, laser și medicină estetică.

DR. COSMIN DIMA (ROMÂNIA) VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA IMPLANTODAYS 2022!

DR. COSMIN DIMA este inventatorul a două tehnici chirurgicale, Snake Technique si PMT, are un masterat în parodontologie și este doctor în implantologie. Membru în diferite societăți de prestigiu precum: Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER), Societatea Europeană de Cosmetică Dentară (ESCD), Congresul Internațional al Implantologilor Orali (ICOI) este co-fondator și director educațional al Societății Dentare Digitale din România

Înscrierile pentru Implanto Days 2022 sunt încă deschise, atât pentru participarea Live la eveniment, cât și în mediul online. Detalii complete sunt disponibile la https://www.implantodays.ro/, de unde pot fi cumpărate inclusiv biletele. Studenții la medicină dentară beneficiază de prețuri speciale.

Articole Similare