Prima pagină » #DentaRommedica2024: networking și oportunități de colaborare în industria medicală

#DentaRommedica2024: networking și oportunități de colaborare în industria medicală

by admin

#DentaRommedica2024 este evenimentul ideal pentru a face networking cu specialiști de top și pentru a te întâlni cu lideri din comunitatea medicală din România. #DentaRommedica2024 nu este doar o expoziție, ci și o platformă unde se celebrează excelența în domeniul medical.

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, împreună cu Târgul internațional de medicină și farmacie, vor avea loc între 10 și 12 octombrie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Evenimentele se reunesc într-un sigur concept medical, care aduce în prim-plan proiectele inovatoare din domeniul stomatologiei și medicine generale. În plus, are și o importantă latură științifică, dedicată studenților care doresc să-și perfecționeze abilitățile și să învețe de la cei mai buni din domeniu.

Este o ocazie unică pentru medicii stomatologi, farmaciștii, practicienii de medicină generală, specialiștii și antreprenorii din industria medicală, precum și pentru studenții de la universitățile de profil, de a se conecta, a învăța și a împărtăși cunoștințe.

NU RATA ACEASTĂ OPORTUNITATE ȘI ALĂTURĂ-TE CELOR MAI BUNI DIN DOMENIU!

Pentru mai multe detalii despre conceptul de anul acesta și condițiile de înscriere, te rugăm să ne contactezi pe: romexpo@romexpo.ro

A group of logos with text Description automatically generated

Articole Similare