Prima pagină » Denta reunește întreaga industrie de profil!

Denta reunește întreaga industrie de profil!

by admin

Actualități Stomatologice este PARTENER MEDIA PRINCIPAL al DENTA de peste 20 ani. Vă așteptăm la Romexpo, București, între 13-15 octombrie: pavilionul B1, standul 57.

DENTA, expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – va avea loc în zilele de 13-14-15 octombrie 2022, între orele 10:00 – 18:00, în Pavilionul B1 al Romexpo, în aceeași perioadă cu ROMMEDICA – târgul internațional de medicină și farmacie.

Expozanții pregătesc oferte promoționale și vor prezenta cele mai noi produse și servicii.
Participă ca VIZITATOR: https://denta.ro/ro/de-ce-sa-fii-vizitator/

Pentru detalii: www.denta.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Începe #DENTAROMMEDICA2022 – conceptul dedicat medicinei dentare și generale din România

În perioada 13 – 15 octombrie, ROMEXPO organizează conceptul cu tematică medicală #DENTAROMMEDICA2022. Evenimentul are loc în pavilionul B1 al Centrului Expozițional și se adresează medicilor stomatologi, specialiștilor și antreprenorilor din industria medicală, precum și studenților de la universitățile de profil.

97 de firme expozante, din 10 țări: Bulgaria, China, Elveția, Franța, India, Italia, Polonia, România, Slovacia și Ungaria, vin la ROMEXPO să prezinte cele mai noi tehnici și tehnologii din industria stomatologică și medicală.

„Prin intermediul acestui concept ne propunem să facilităm interacțiunea dintre antreprenorii care activează în zona serviciilor medicale și sunt în căutare de personal, idei sau de soluții tehnologice pentru dezvoltarea business-ului pe care îl dețin, dar și dintre specialiști renumiți și viitorii profesioniști din domeniu, cu scopul îmbunătățirii serviciilor de medicină dentară și generală din România. Îi invităm pe toți cei interesați să viziteze #DENTAROMMEDICA2022 și să se bucure atât de aspectul academic al evenimentului, cât și de promoțiile pregătite de companiile expozante”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vizitatorii au ocazia să-și actualizeze cunoștințele de specialitate, își pot completa pregătirea teoretică și chiar au șansa să își îmbunătățească abilitățile practice. De asemenea, ei pot avea contact direct cu profesioniști renumiți din industrie și sunt invitați la business networking.

Cu acest prilej, Prof. Univ. Dr. Augustin Mihai susține, în Sala Madgearu din pavilionul B3, CURSUL DE CHIRURGIE GHIDATĂ, pe următoarele subiecte: etapele realizării ghidului protetico – chirurgical 3D; înserarea implanturilor cu ajutorul ghidului chirurgical și prezentarea datelor specifice privind chirurgia ghidată 3D de înserare a implanturilor în scop protetic. Detalii suplimentare pe www.icoi.ro

Mai mult decât atât, cei interesați au ocazia să achiziţioneze aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară și generală, la prețuri speciale.

Detalii suplimentare pe www.denta.ro și www.rommedica.ro. Rămânem conectați în social media @ROMEXPO.

PROGRAM DE VIZITARE
13 – 15 octombrie, în intervalul 10:00 – 18:00
Pavilion B1, ROMEXPO
ACCES GRATUIT

Articole Similare