Prima pagină » IMPLANTURILE POSTEXTRACȚIONALE, PAS CU PAS

IMPLANTURILE POSTEXTRACȚIONALE, PAS CU PAS

by admin

OBIECTIVELE CURSULUI
Scopul acestui curs este de a ajuta medicii să vină în întâmpinarea dorințelor pacienților cât mai rapid și eficient.
După realizarea acestui curs, medicul va putea alege și oferi soluții eficiente și sigure de tratare cu ajutorul implanturilor dentare a edentațiilor, într-un timp cât mai scurt. În acest mod, pe de o parte, crește eficiența activității medicale, iar pe de altă parte, pacientul beneficiază de un tratament mai rapid cu refacerea funcțiilor cavității orale și implicit creșterea gradului de satisfacție.
Mai mult, vom învăța împreună când și cum se poate realiza inserarea de implanturi dentare imediat după extracția dentară în condiții de siguranță. Cursanții își vor dezvolta abilitățile practice, prin exersarea inserării de implanturi dentare, atât în regiunea anterioară, cât și în cea posterioară.

CINE VOR FI LECTORI DEMONSTRATORI?
Prof. Dr. Mihai JUNCAR
Absolvent al Facultătii de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie ⹂Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, în 2011, obține diploma de Doctor în științe medicale. În prezent, activează ca medic primar OMF, în cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj și în cadrul Clinicii private MaxiloMED Oradea. Începând cu 2016, activează în cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universității din Oradea, în prezent fiind profesor universitar în disciplina chirurgie maxilo-facială și patologie orală și conducător de doctorat.

Conf. Dr. Raluca JUNCAR
Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ⹂Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca și medic specialist în protetică dentară din 2014. Dorind să participe la dezvoltarea programului educational românesc, în cadrul catedrei de protetică a Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca, s-a implicat activ atât în stagiile de protetică cât și în studii clinice alături de o echipă de medici din țară și din străinătate. Continuă să se perfecționeze urmând cursuri teoretice și practice, oferind studenților informații actuale, utile și interesante. În prezent, este cadru didactic la Universitatea din Oradea, în cadrul Departamentul de Medicină Dentară, iar în același timp profesează ca medic primar în protetica dentară, în privat, la clinica Maxilomed din Oradea.

DESFĂȘURĂTOR CURS – 8.45 – 18.00
Cursul este organizat în două părți: implantologie și protetică supraimplantară, utilizânu-se sistemul de implant PrimeTaper Dentsply Sirona.
Mai multe detalii privind partea teoretică și practică a cursului puteți regăsi aici: https://www.dentotal.ro/cursuri-evenimente/workshop-uri/dentsply-sirona/oradea-curs-implantologie-dentotal/

DETALII ORGANIZATORICE
Data: 5 noiembrie 2022. Locuri disponibile: 16
Taxa de participare/ pers: 290 Euro (plata va fi efectuata in lei la cursul BNR al zilei in care se emite factura)
Locație: Clinica MaxiloMED, Str. Stefan Zweig, Nr. 2, Oradea, Bihor

PENTRU ÎNSCRIERI, CONTACTAȚI: Oana Vulturar la 0737 036 617 / Daniel Gavriș la 0749 063 627.

Articole Similare