Prima pagină » Trăiește și muncește lângă Munchen – cea mai populară regiune de vacanță a Germaniei.

Trăiește și muncește lângă Munchen – cea mai populară regiune de vacanță a Germaniei.

by admin

Clinica SmileforYou Orthodontic Surgery din Germania caută medic ortodont care să se alăture echipei cabinetului din Bavaria de Nord, lângă Munchen. Clinica este recunoscută pe plan naţional pentru tratamentele state-of-the-art şi modalităţile inovative ortodontice pe care le practică, dar şi pentru calitatea deosebită a îngrijirii pacienţilor.
Este o oportunitate excelentă pentru un medic ortodont talentat, cu cel puţin 1 an de experienţă profesională. Candidatul trebuie să cunoască foarte bine limba germană (minim certificat Goethe B2) şi să fie dispus să locuiască în Germania. Pentru candidatul potrivit, aceasta este o oportunitate minunată de a se alătura unei echipe internaţionale, tinere şi prietenoase – cu potenţial de integrare într-o afacere aflată în continuă creştere.
Se oferă un salariu peste medie, program de lucru flexibil şi sesiuni de pregătire comprehensivă; în plus, ajutor pentru găsirea unei locuinţe şi asistenţă pentru diferite formalităţi care se impun. De asemenea, sunt acoperite şi toate costurile de avion.
 
Pentru mai multe informaţii: Marianne Caputto, Practice Manager + 49(0)7161-964620. Trimiteţi CV-ul pe adresa de e-mail m.caputo@dr.widu.de
SmileforYou, Dr. Ulrich-Weg 1, 85435 Erding.
www.smileforyou.de

pfadDr.widu_Stellenanzeige_ru_140x105

Articole Similare