Prima pagină » Dr. Cristiana Bica | S-a stins o luptătoare, s-a aprins o stea

Dr. Cristiana Bica | S-a stins o luptătoare, s-a aprins o stea

by admin

9 mai 2018, ce zi tristă…

Dr. Cristiana Bica s-a stins din viaţă. Şefa companiei Artis ne-a părăsit mult prea devreme. Liniştea absolută a înlocuit deodată lupta care, până mai ieri, nu avea limite. Ne-au rămas vii în memorie dârzenia, optimismul şi, mai ales, puterea de a mişca munţii din loc dacă era nevoie. Puterea de muncă, de concentrare, de organizare, de mobilizare generală, vorba Ei..

A crezut în Actualităţi de la începuturi. Ne-a fost alături, în paginile revistei, constant. A răspuns prima la fiecare eveniment pe care l-am organizat de-a lungul anilor. Se implica cu tot sufletul. Fără oră, dar şi fără concesii când venea vorba de familia ei adoptivă, Artis. Exigenţa ei profesională ne impulsiona, impunând respect. Şi aşa ne-am şi consolidat în timp colaborarea, una corectă însă dublată de o afecţiune aşa cum există între prieteni vechi. Nu era nevoie de multe cuvinte, o simţeam de fiecare dată. Şi o ştia şi Ea…

De curând, noi ne-am pierdut liderul. Cristiana ne-a încurajat într-aşa un fel, ca şi cum singura ei grijă era ca noi să ridicăm capul, să continuăm şi să fim mai buni. Aşa era Ea… Te însufleţea şi-ţi dădea din puterea ei, uneori atât de fragilă, cu instinctul şi caracterul unei luptătoare.
Actualităţile au pierdut şi o prietenă dar au căpătat o stea care s-a aprins şi ne zâmbeşte de acolo,
de Sus.

Dr. Bianca Zaharia, în numele echipei Actualităţi Stomatologice

“Prin noi, vă mulţumeşte că aţi făcut parte din viaţa sa.
O vom păstra mereu în inimile şi gândurile noastre.“
Echipa ARTIS

Articole Similare