Prima pagină » NEWS: NOUTĂŢI la DENTA, 21-24 noiembrie 2013 – ROMEXPO

NEWS: NOUTĂŢI la DENTA, 21-24 noiembrie 2013 – ROMEXPO

by admin

Cu o tradiţie de peste 22 ani, DENTA este CEA MAI IMPORTANTĂ expoziţie cu vânzare, de medicină şi tehnică dentară din România, cu participare internaţională.
Aşa cum v-am obişnuit şi la ediţiile precedente, la DENTA latura comercială se împleteşte cu cea ştiinţifică şi numai aici veţi putea găsi:

  • 120 dintre cele mai reprezentative firme de medicină şi tehnică dentară, care vor expune pe o suprafaţă de 5000mp, timp de 4 zile, la Centrul Expoziţional Romexpo – Bucureşti.
  • Companiile participante, atât din România, cât şi din Finlanda, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Polonia şi Slovacia vor prezenta cele mai diversificate oferte de produse consumabile şi aparatură pe care le veţi putea cumpăra cu discount-uri substanţiale, valabile numai pe perioada de desfăşurare a expoziţiei DENTA.
  • Vizitând DENTA veţi putea participa la tombole cu extrageri zilnice, organizate de o parte dintre firmele expozante.

Numai la DENTA veţi găsi un bogat program ştiinţific:

  • Congresul de Medicină Dentară „Metode, tehnici şi viziuni interdisciplinare în reabilitarea orală” creditat de CMDR cu 50 EMC-uri organizat de Societatea Dentară Română – în perioada 20-22 noiembrie 2013.
  • Cursuri necreditate organizate de: AMSPPR, Liga studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti, firma SITEA în zilele de 21, 22, 23 şi 24 noiembrie 2013.

Vă aşteptăm să vizitaţi expoziţia DENTA în perioada 21-24 noiembrie la Romexpo!
Echipa de proiect

220 x 290 mm - DENTA_low2

Articole Similare