Join us for a debate based on clinical cases regarding the hottest topic in modern dentistry:

THE DIFFERENT PATHS FOR SUCCESSFUL IMPLANTS SUPPORTED REHABILITATION

NITZAN BICHACO, PAULO MALO, DORON HAIM, ION NICOLESCU
pe scena Teatrului Național București, sâmbătă 20 aprilie 2024, într-un spectacol științific interactiv susținut și ghidat cu abilitatea unor lideri în domeniu, recunoscuți pentru metodele inovatoare de tratament specializat.

Dental Art & Science:
Lider absolut al esteticii în stomatologie și autorul unor conferințe spectaculoase, Prof. Bichacho va explica prin cazuri clinice modelele inovatoare, abordările chirurgicale și restaurative care maximizează succesul restaurărilor pe bază de implanturi, în special în zona zâmbetului.

 

All-on-4® Malo Protocol for Edentulous
Inventator al celebrului concept și conferențiind pentru prima dată în România, liderul implantologiei mondiale va expune principiile protocolului, exemplificând scenariile terapeutice pentru cele mai frecvente provocări clinice care au dictat schimbările de azi ale clasicului model.

Computer-Aided Digital Dentistry
Cu peste 15 ani de practicare a stomatologiei digitale și din poziția de lider a unei rețele de clinici cu 1600 medici dentiști și 400 igieniști, Dr. Haim, Elected Chairman al Societății de Stomatologie Digitală Israel, va detalia cazuri clinice cu rezolvări digitale impresionante.

Multidisciplinary Approach
Un veteran al implantologiei și lider al chirurgiei ortognatice din România, Dr. Nicolescu va aborda parteneriatul dintre specialitățile implicate în reabilitarea pe implanturi, argumentând prin cazuri clinice ordinea funcțional-benefică a secvențelor și a deciziilor terapeutice.

Programul evenimentului este structurat în trei sesiuni științifice spectaculoase, separate de pauze de cafea în foaierul elegant al sălii de conferințe, unde va fi organizată și o expoziție de profil. Prânzul table-service dar și cocktailul festiv cu finger-food & open bar de la finalul evenimentului vor avea loc la cochetul restaurant “Aria” situat la nivelul terasei teatrului. Seara se va încheia cu spectacolul “Freak Show” cu Florin Piersic jr., un one-man-show cu evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă, jucat cu casa închisă special pentru publicul evenimentului.

EVENIMENT ORGANIZAT DE

25 ani de la tipărirea primului număr al revistei

Prof. Adi A. GARFUNKEL, in memoriam 

Evenimentul este dedicat memoriei celor care au fondat Actualitățile și au susținut stomatologia din România cu modestia oamenilor de valoare.