Prima pagină » DENTA

DENTA

by admin

Notați-vă în agende:

DENTA – evenimentul anului în materie de
noutăţi din domeniul medicinei dentare.

ROMEXPO, în colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, organizează în perioada 9–12 mai 2012, Expoziţia Internaţională de Medicină şi Tehnică Dentară – DENTA 2012. Aflată la cea de-a XXVII-a ediţie, DENTA reprezintă cel mai important eveniment din România adresat specialiştilor din acest domeniu.
Ediţia de primavară a târgului se va desfăşura în pavilionul C1 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO şi va reuni cele mai reprezentative companii din România şi străinătate, din domeniile:

  • echipamente
  • instrumentar
  • accesorii
  • materiale
  • produse de igienă orală
  • produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentară

Piaţa medicinei dentare din România este într-o continuă dezvoltare, iar prezenţa unui eveniment adresat specialiştilor din acest domeniu încununează reuşitele înregistrate în materie de produse, instrumente şi echipamente de înaltă calitate destinate medicilor stomatologi, laboratoarelor de tehnică dentară şi universităţilor de medicină dentară, la nivel internaţional. În acelaşi timp, expoziţia reprezintă cadrul ideal de interacţiune cu experţii din domeniu, facilitând dialogul dintre cadrele specializate şi furnizori, totul în scopul îmbunătăţirii serviciilor de medicină dentară din România.
Programul de vizitare al expoziţiei este următorul:
09 – 11.05.2012 între orele 10:00-18:00
12.05.2012 între orele 10:00-14:00
Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-ul dedicat evenimentului:
www.denta.ro
ROMEXPO S.A.

Articole Similare