Prima pagină » Cum să lupți cu paradontoza? PANASONIC.

Cum să lupți cu paradontoza? PANASONIC.

by admin

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproximativ 10-15% din populația adultă din întrega lume ani suferă de boală parodontală severă, dezvoltată în special din lipsa unei igiene corespunzătoare.

Cum să lupți cu paradontoza?

Aceasta este o întrebare care cu siguranță v-a fost adresată măcar o dată sau ați auzit măcar pe cineva în jurul dvs. rostind-o! Fie că s-a instalat deja, fie că există această neplăcută perspectivă, ne-am bucura să transmiteți  pacienților dvs. răspunsul oferit de Panasonic. Compania  propune două produse de top care pot ajuta în ”lupta” cu această afecțiune.

Periuța de dinți Panasonic EW-DL75 –extrem de ușoară, reîncărcabilă, cu vibrații sonice.
Panasonic  a dezvoltat această periuță de dinți care pune accent pe igiena pungilor parodontale. Perii foarte fini, cu un diametru de aprox. 0,02 mm, pătrund în pungile parodontale și se deplasează de-a lungul liniei gingiilor. Motorul liniar generează vibrații precise cu viteză ridicată.

 
Acest dispozitiv dentar utilizează vibraţii sonice ultraprecise de 1 mm, de mare viteză şi oferă până la 31.000 de perieri pe minut, pentru a elimina placa bacteriană. Grație acestor tehnologii originale, bacteriile din pungile parodontale sunt eliminate în profunzime fără a supune gingiile unei solicitări excesive.

Irigatorul oral PanasonicEW 1411 elimină, prin intermediul unui jet de apă, restul de alimente rămase între dinți și tartrul care se depune în pungile paradontale. Tehnologia de pompare a apei este originală Panasonic.


Tehnologia de pompare a apei, originală Panasonic, generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăță eficient locurile în care periuțele nu pot ajunge, cum ar fi între dinți și în jurul punților, al aparatelor și al coroanelor dentare.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Panasonic recomandă ca periajul si irigarea să fie utilizate în tandem.  
Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro

Articole Similare