Prima pagină » Comunicat de presă – 21 octombrie 2015, Bucureşti

Comunicat de presă – 21 octombrie 2015, Bucureşti

by admin

Sirona Dental GmbH, lider în echipamente dentare de înaltă tehnologie, vine mai aproape de medicii dentişti şi tehnicienii dentari din România prin deschiderea unui Showroom şi a unui Birou în Bucureşti.
Tăierea panglicii din cadrul ceremoniei de inaugurare s-a făcut în prezenţa oficialităţilor Sirona:
dl. Thomas ShererVice President Sales Sirona pentru Europa şi Canada, dr. Martin Vambera – Area Sales Manager Sirona CEE, Baltice şi Grecia şi dl. Stefan Stickler – Sales Controller Sirona Europa şi Canada. De asemenea, product specialists din Cehia, Ungaria şi Austria au fost alături de echipa din România.


În suprafaţă de 150mp, complet echipat atât pentru prezentare de produse cât şi pentru susţinerea de cursuri cu scopul de îmbunătăţire a cunoştinţelor despre echipamente, în Showroom-ul Sirona din Bucureşti vă primeşte o echipă tânără şi dinamică, care îşi propune să dezvăluie conceptul Sirona din întreaga lume, prin suport în marketing, vânzări, service, logistică dar şi asistenţă specializată pe echipamente.
Conceptul Showroom-ului Sirona constă în convingerea dumneavoastră personală şi individuală prin vizualizarea produselor expuse, înainte de a vă lăsa impresionaţi de relatările celor care se bucură deja de confortul adus de aceste echipamente în activitatea stomatologică.
Persoană de contact:
Liliana BORCAN
Sales & Marketing Assistant
Sirona Office & Showroom Romania
Strada Vulturilor 98A, Sector 3, 030 857, Bucureşti
+40 737 016 968

Cu o tradiţie de peste 130 ani, Sirona este cel mai mare producător de tehnică dentară din lume, lider în inovaţie stomatologică. Sirona este partenerul preferat pentru cabinete stomatologice, clinici, laboratoare dentare şi distribuitori autorizaţi din întreaga lume. Compania dezvoltă, produce şi comercializează o linie completă de echipamente dentare, inclusiv CAD/CAM, restaurări ceramice asistate de calculator (CEREC), sisteme imagistice digitale pentru Rx intraorale şi panoramice, precum şi tomografia volumetrică (3D), unituri dentare, piese de mână şi dispozitive de igienă.
Cu noile sale produse, Sirona marchează începutul unei noi faze de integrare perfectă. Cuplarea în reţea a sistemelor digitale face aplicaţiile dentare mai sigure, rapide şi eficiente. Ele comunică între ele, creând astfel baza pentru nou tratament complet integrat în protetică, implantologie, endodonţie şi ortodonţie.

„Datorită deceniilor de experienţă acumulate în tehnologiile digitale, Sirona se află într-o poziţie mai favorabilă decât orice altă companie din industria dentară în ceea ce priveşte legarea în reţea a acestor sisteme. De la amprentarea digitală şi imagistica digitală, în 2D sau 3D, până la uniturile dentare care sunt stabilite acum ca fiind parte a gamei de produse şi chiar a instrumentelor – Sirona ghidează medicii dentişti şi tehnicienii dentari care au ales să treacă total la soluţii digitale dovedite sau care intenţionează să le introducă treptat,” afirmă Jeffrey T. Slovin, preşedintele şi directorul general executiv al Sirona.

CEREC, 30ani: Inovaţia aduce mai multă flexibilitate şi eficienţă
CEREC înseamnă mai mult decât restaurări într-o singură şedinţă. Cu CEREC, Sirona sărbătoreşte aniversarea unei tehnologii care a schimbat semnificativ cabinetul stomatologic şi experienţa pacientului prin introducerea sistemului complet integrat.
Acest concept debutează cu amprentarea digitală, prin utilizarea unei camere video color cu cea mai mică dimensiune de pe piaţă şi fără pulbere, şi care este acum disponibilă şi în alte două noi versiuni: flexibilă (soluţia pentru cabinete cu spaţiu limitat sau sălile terapeutice localizate la mai multe etaje) şi integrată (aproape ca o piesă contraunghi datorită integrării sale cu un braţ de suport separat).
Amprentarea digitală este urmată de modelarea restaurării cu utilizarea noului algoritm biomaxilar pentru a crea propuneri iniţiale excelente bazate pe întreaga arie scanată. Beneficiul imediat: practicienii economisesc timp, pentru că nu este necesară refacerea. Fabricarea restaurării planificate cu una dintre cele 3 maşini de frezare CEREC diferite finalizează fluxul de lucru.
Capacitatea de integrare a CEREC este îndeosebi evidentă în implantologie. O propunere protetică creată cu CEREC este integrată cu datele radiologice 3D pentru o bază ideală a planificării implantului. Pentru implementarea precisă a acesteia în realitate, practicianul concepe şi produce un şablon chirurgical. După inserţie, CEREC suportă modelarea şi producţia supraconstrucţiei. Practicianul are întotdeauna control total asupra întregului proces.
Există de asemenea şi un nou software CEREC Ortho, o aplicaţie pentru indicaţiile ortodontice. Prin utilizarea sa, un model digital al întregului maxilar se poate face cu o singură scanare ghidată sigură. Datele se pot trimite spre utilizarea în planificarea tratamentelor ortodontice şi în fabricarea dispozitivelor necesare în acest scop, cum ar fi tratamentul de aliniere cu Invisalign.
CEREC oferă  flexibilitate remarcabilă în sfera hardware şi software, deblocând noi posibilităţi clinice şi fluxuri de lucru eficiente pentru cabinetul dentar.
Integrare impecabilă de hardware şi software
Mai mult decât orice altă companie din sectorul stomatologic, Sirona simbolizează conectarea în reţea a diferitelor sisteme digitale într-un singur sistem mare – de exemplu, CEREC, în cadrul căruia amprentarea digitală, radiografiile 3D, implantologia, ortodonţia şi protetica se aplică laolaltă – pentru siguranţa şi confortul şi mai mare al pacientului în cursul tratamentului.
Legarea în reţea a sistemelor şi integrarea funcţiilor pentru care altfel ar fi necesare dispozitive externe poate oferi beneficii cabinetelor dentare în mai multe moduri. Fluxul de lucru devine simplificat şi mai uşor de controlat, creşte siguranţa şi calitatea mulţumită reproductibilităţii proceselor, crescând totodată valoarea adăugată pentru cabinete. În ceea ce priveşte punerea în aplicare a sistemelor digitale în cabinetele dentare, întrebarea nu se mai referă la posibilitatea implementării în practică a unui flux de lucru digital, ci la modul care aceasta se poate face cel mai bine.
Software-ul radiologic care stabileşte standardul
Un exemplu  deosebit de frapant pentru integrare îl reprezintă noul software imagistic care se poate utiliza pentru vizualizarea simultană a imaginilor intraorale, panoramice şi 3D. Evaluarea imaginilor şi analizarea istoricului de tratament al pacientului este acum şi mai simplă.
Unitul dentar: digital multifuncţional şi legat în reţea
Uniturile dentare Sirona au fost dezvoltate în cadrul sistemelor digitale deosebit de integrabile într-o reţea internă a cabinetului care se adaptează perfect cu linia de produse Sirona. Aceasta permite medicului dentist să acceseze radiografiile, planurile de tratament cu implanturi, imaginile intraorale, să le afişeze pe un ecran şi să le utilizeze pentru tratamentul şi consultaţia pacientului. În plus, datele pacientului, de exemplu, poziţia preferată a scaunului dentar, se pot salva în fişier chiar deasupra unitului dentar. Dar pentru Sirona, cuplarea în reţea nu se încheie odată cu compilarea informaţiei: ea se extinde şi la integrarea digitală a funcţiilor care altfel ar necesita utilizarea unor dispozitive suplimentare, precum cele de implantologie şi endodonţie.

Articole Similare