Prima pagină » Ce aflăm de la specialiștii clinicii Dr. Șerban din București?

Ce aflăm de la specialiștii clinicii Dr. Șerban din București?

by admin

Totul despre protetica dentară. Ce aflăm de la specialiștii clinicii Dr. Șerban din București?


De ce este necesară protetica dentară și avantaje oferă această procedură medicală? Ei bine, aflăm de la specialiștii clinicii Dr. Șerban, despre care se găsesc date complete pe www.drserban.ro,  că aceasta include mai multe lucrări, cu scopul de a le oferi pacienților o dantură mai frumoasă, redându-le totodată și zâmbetul de altădată.
Lucrările protetice prezintă o listă de avantaje, fiind dedicate celor care nu mai pot realiza corect masticația, iar aspectul danturii îi stânjenește mai ales când ies în public. Sunt și alte nereguli ce vin ca rezultat al lipsei dinților, a unei igiene necorespunzătoare.
Foarte important de avut în vedere, un aspect asupra căruia specialiștii clinicii DrSerban, atrag atenția este de a alege responsabil cabinetul stomatologic întrucât nu toate corespund cu normele de siguranță și igienă și nici nu dispun de echipamentele și aparatura necesară pentru reușita operațiunilor ce le efectuează.
Sterilitatea mediului, eliminarea microbilor și a bacteriilor sunt aspecte de care se asigură întotdeauna cei din cadrul acestei clinici de prestigiu. Astfel pacienții pășesc cu încredere pe scaunul stomatologic. Cu alte cuvinte clinica respectă standardele europene, asigurându-i pe pacienți că nu se expun nici unui risc de sănătate.

Ce avantaje oferă protetica dentară?

Atunci când condițiile sunt cele corespunzătoare, pacienții se bucură de rezultate pe măsură, de durată.
Protetica poate fi de două feluri – fixă sau mobilă.
Dintre cele mai remarcabile rezultate, iată câteva:

  • Aspectul estetic al danturii devine deosebit, înlăturând cu succes indispoziția multora de a lua masa în oraș sau de a vorbi în public.
  • Masticația este îmbunătățită, asta datorându-se umplerii spațiilor libere cu proteze dentare. Este necesar un timp de acomodare scurt, iar senzațiile de disconfort ulterioare sunt puțin probabile.
  • Exprimarea devine mult mai clară, pacienții în cauză beneficiind de protetica dentară necesară pentru a-și redobândi încrederea în propriile persoane și vorbirea coerentă totodată.
  • Rezistența coronară este sporită, în special în cazul danturii ce include dinți tratați pe canal.
  • Timpul de executare a lucrărilor este unul scurt.

Pentru rezistența și reușita lucrărilor, specialiștii clinicii DrSerban.ro utilizează material ultra – rezistent ce oferă durabilitate si o estetică desebită. Zirconiul este cel care oferă toate aceste rezultate. În fapt toate procedurile medicale efectuate aici îl folosesc pentru eficiența de care dă dovadă. Este preferat mai ales pentru că nu este un iritant pulpar.
Desigur, nici utilizarea ceramicii nu a fost exclusă în cadrul realizării de lucrări protetice. Este materialul ce ajută la finalizarea cu succes a lucrărilor. Este valabil atât când se impune utilizarea unui suport mecanic, dar și a efectuarea lor pe implanturi. Oricare ar fi situația însă, reprezintă soluția ce asigură un aspect vizuat aparte, astfel pacienții recăpătându-și zâmbetul de altădată, alături de o încredere de neclinitit în propria persoană.

Tehnica CAD – CAM utilizată în cabinetele clinicii DrSerban

În vederea obținerii unor rezultate deosebite în ceea ce privește lucrările estetice pe care le realizează, medicii clinicii DrSerban utilizează frecvent tehnica CAD – CAM. Această tehnologie se referă la identificarea celor mai potrivite modalități prin care să fie crescută eficiența tratamentului oferit pentru pacienți.
A devenit populară pentru precizia pe care o oferă – 100% indiferent de tipul intervenției și de dificultate. Iată deci care este motivul pentru care această clinică a adaptat o astfel de tehnică modernă. Dorința medicilor este de a le oferi tuturor pacienților rezultate optime, motiv pentru care o folosesc ori de câte ori este necesar. Desigur, în acest sens se adaptează și la alte tehnologii ce apar pe piața de specialitate, precum și la cerințele de actualitate.

Motivele pentru care pacienții aleg această clinică pentru orice probleme de natură stomatologică

Există o serie de aspecte după care fiecare ar trebui să se ghideze atunci când alegere clinica stomatologică. Iată care sunt cele care situează serviciile oferite la DrSerban în top.
În primul rând seriozitatea și profesionalismul de care pesonalul a dat dovadă dintotdeauna este un lucru ce îi precede. Și-au construit reputația astfel, fiind apreciați la ora actuală atât de cei care locuiesc în capitală, cât și în afara ei.
Respectarea standardelor și a normelor europene este din nou o cerință obligatorie, pe care o urmează cu fidelitate. Pacienții primesc astfel siguranța că nu își pun în pericol sănătatea sau chiar și viața.
Prețurile stabilite într-un raport echilibrat cu calitatea serviciilor este de asemenea un aspect ce face din această clinică un loc preferat de tot mai mulți care se confruntă cu probleme ale danturii.
Cei interesați de această ramură a medicinii pot accesa pagina DrSerban.ro pentru a se pune la curent atât cu serviciile ce vizează protetica dentară, cât și alte proceduri performante efectuate aici.

Articole Similare