Prima pagină » Noua aplicație Dental News

Noua aplicație Dental News

by admin

Bine ați venit în lumea publicațiilor digitale!

Logo_App_shadowNoua aplicație Dental News este acum disponibilă pe tablete, GRATUIT, pentru platformele Android și Apple iOS. Puteți să vă construiți propria librărie digitală – colecția personală a revistei Actualități Stomatologice, dar și mult mai mult de atât. Aplicația vă permite să fiți la curent cu cele mai noi articole publicate pe site, să aflați imediat ce o nouă revistă devine disponibilă, să vizionați conținut extins (text, video și audio), să folosiți bookmark-uri digitale pentru a păstra la îndemână conținutul interesant, să găsiți printr-o singură atingere calea către site-urile partenerilor noștri sau către informații suplimentare despre produsele, ofertele și serviciile care vă interesează. Un univers nou se deschide acum, un univers cu mai multă informație, mai mult conținut, mai multă putere pentru profesia noastră![hr]

Descărcați aplicația Dental News!

Aplicația este disponibilă în magazinele Apple Store și Google play. Puteți să căutați pe tabletă, în magazine, după „Actualitati Stomatologice” sau „Dental News” sau puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru acces direct la aplicație. După descărcare și instalare, în cadrul aplicației vă puteți crea contul personal pentru a descărca revistele și a beneficia de propria librărie digitală. Acum puteți descărca toate revistele anului 2013, primele 2 numere din 2014 și evident toate publicațiile viitoare.
[one_half first]Apple App Store[/one_half]
[one_half]Google Play Store[/one_half]
[hr]

Câștigătoarea concursului organizat pe 1 iulie cu ocazia lansării aplicației pentru tabletă este Dr. Nica Diana din Timișoara, medic specialist.

dr diana nica si ipad_low